САНДАНСКИ мотори под наем » САНДАНСКИ наем на мотоциклети

Mon Hi: 
Low: 
18°
11°
Сандански
Temperature16°C
Tue Hi: 
Low: 
16°
10°
last year went on a to southern Spain with a group and two of the group hired bikes in Spain from - they left three days after us and arrived back three days before us. collected and dropped the bikes at the airport. They said the service was excellent and the bikes didn't break down like some of the groups own bikes. Also they had panniers top box etc all supplied as part of the deal. I am definitely hiring a bike next trip to Spain so I can spend more time touring rather than getting there and back! Paul Gregory2019-26-02
Mотор под наем в Сандански » Цена на мотоциклети под наем » Сандански
САНДАНСКИ
Map Сандански
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В САНДАНСКИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сандански включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сандански.

Мотори под наем – Сандански » Онлайн търсене

Сандански мотори под наем » Категории

Сандански наем на мотоциклет » Модели

Сандански » Под наем

Сандански » Информация

Наем на мотоциклет в Сандански предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сандански или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сандански и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сандански и България.

Mотоциклети под наем в Сандански »

Сандански е разположен в югозападните възвишения на Пирин, на 166 южно от София, на 74 км южно от Благоевград и на 18 км североизточно от Петрич. Сандански се радва на най-топлия и най-слънчев климат в България и на ценни горещи минерални извори, чийто лечебен ефект е бил оценен още в римски времена, а в наши времена са превърнали града в световноизвестен балнеоложки курорт. Освен че Сандански е един от най-добрите спа центрове в България с много хотели и разнообразни спа процедури, градът е и домакин на няколко фестивала, разполага с отлични ресторанти, паркове и търговски центрове. Сандански също така предлага най-добрия достъп до главните забележителности в най-югозападната част на България, като града-музей Мелник, разположен на 24 км югоизточно от Сандански, Роженския манастир и местността Рупите, разположена в кратера на изгаснал вулкан. Ако искате да наемете кола за вашия престой в Сандански, това не би могло да е по-лесно, отколкото с motoroads.com. Резервирайте кола под наем сега и се възползвайте от пълния пакет от рент а кар услуги на Motoroads – изключително конкурентни цени за наем на автомобил, без никакви скрити разходи, потвърждение за рент а кар наличност в реално време, а и можете да разчитате на качествено обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сандански.

  Сандански »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Сандански »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сандански »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сандански »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer