СИЦИЛИЯ-КАТАНИЯ мотори под наем, СИЦИЛИЯ-КАТАНИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Сицилия-Катания » Цена на мотоциклети под наем » Сицилия-Катания
Hi: 
Low: 

Сицилия-Катания
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
СИЦИЛИЯ-КАТАНИЯ
Map Сицилия-Катания
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СИЦИЛИЯ-КАТАНИЯ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сицилия-Катания включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сицилия-Катания.

Мотори под наем – Сицилия-Катания » Онлайн търсене

Сицилия-Катания мотори под наем » Категории

Сицилия-Катания наем на мотоциклет » Модели

Сицилия-Катания » Информация

Наем на мотоциклет в Сицилия-Катания предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сицилия-Катания или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сицилия-Катания и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сицилия-Катания и Италия.

Mотоциклети под наем в Сицилия-Катания »

Открийте Катания с мотоциклети под наем и посетете някои от най-добрите плажове и исторически места на Йонийския остров Сицилия.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сицилия-Катания.

  Сицилия-Катания »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сицилия-Катания »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сицилия-Катания »  Изчислете цена за наем на мотоциклет