СОРЕНТО мотори под наем, СОРЕНТО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Соренто » Цена на мотоциклети под наем » Соренто
Hi: 
Low: 

Соренто
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
СОРЕНТО
Map Соренто
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СОРЕНТО, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Соренто включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Соренто.

Мотори под наем – Соренто » Онлайн търсене

Соренто мотори под наем » Категории

Соренто наем на мотоциклет » Модели

Соренто » Под наем

Соренто » Информация

Наем на мотоциклет в Соренто предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Соренто или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Соренто и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Соренто и Италия.

Mотоциклети под наем в Соренто »

СОРЕНTО, АМАЛФИ, ИТАЛИЯ - МОТОЦИКЛЕТИ ПОД НАЕМ
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Соренто.

  Соренто »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Соренто »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Соренто »  Изчислете цена за наем на мотоциклет