ПРАГА мотори под наем, ПРАГА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Прага » Цена на мотоциклети под наем » Прага
Hi: 
Low: 

Прага
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ПРАГА
Map Прага
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПРАГА, РЕПУБЛИКА ЧЕХИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Прага включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Прага.

Мотори под наем – Прага » Онлайн търсене

Прага мотори под наем » Категории

Прага наем на мотоциклет » Модели

Прага » Информация

Наем на мотоциклет в Прага предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Прага или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Прага и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Прага и Република Чехия.

Mотоциклети под наем в Прага »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Прага.

  Прага »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Прага »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Прага »  Изчислете цена за наем на мотоциклет