ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ мотори под наем, ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Отопени Букурещ » Цена на мотоциклети под наем » Летище Отопени Букурещ
Sat Hi: 
Low: 
23°
13°
Летище Отопени Букурещ
Temperature16°C
Sun Hi: 
Low: 
25°
13°
Добър ден на всички! Наех скутер СИМ ОРВИТ2 през МОТОРОУДС за една седмица, от 26 април до 3 май 2019 г., за част от почивката ми в Белек, Турция, хотел Бел-Конти. Страхотно обслужване! Доставен беше с пълен резервоар до рецепцията на хотела с пикап Форд. Донесоха ни и 4 каски, за да си изберем. Скутера беше на 27 хиляди километра, напълно оборудван и в отлично техническо състояние. Не се колебайте да резервирате през Мотороудс. Аз смятам да повторя резервацията през есента. Алексей2019-23-05
ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ
Map Летище Отопени Букурещ
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Отопени Букурещ включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Отопени Букурещ.

Мотори под наем – Летище Отопени Букурещ » Онлайн търсене

Летище Отопени Букурещ мотори под наем » Категории

Летище Отопени Букурещ наем на мотоциклет » Модели

Летище Отопени Букурещ » Под наем

Летище Отопени Букурещ » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Отопени Букурещ предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Отопени Букурещ или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Отопени Букурещ и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Отопени Букурещ и Румъния.

Mотоциклети под наем в Летище Отопени Букурещ »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Отопени Букурещ.

  Летище Отопени Букурещ »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Летище Отопени Букурещ »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Отопени Букурещ »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Отопени Букурещ »  Изчислете цена за наем на мотоциклет