ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ мотори под наем » ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Отопени Букурещ » Цена на мотоциклети под наем » Летище Отопени Букурещ
ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ
Map Летище Отопени Букурещ
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Отопени Букурещ включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Отопени Букурещ.

Мотори под наем – Летище Отопени Букурещ » Онлайн търсене

Летище Отопени Букурещ мотори под наем » Категории

Летище Отопени Букурещ наем на мотоциклет » Модели

Летище Отопени Букурещ » Под наем

Летище Отопени Букурещ » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Отопени Букурещ предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Отопени Букурещ или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Отопени Букурещ и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Отопени Букурещ и Румъния.

Mотоциклети под наем в Летище Отопени Букурещ »

Като столица на Румъния, Букурещ се обслужва от 2 международни летища - Хенри Коанда и Банеаса. Разположено на 17 км северно от центъра на Букурещ и известно още под името Отопени, летище Хенри Коанда е най-голямото и натоварено летище в Румъния и основен център за румънския авиооператор Таром. То е свързано с няколко международни летища чрез широка мрежа от международни линии. Повече от 45 международни, вътрешни и чартърни авиолинии предлагат полети от Букурещ до европейските градове. За около 30 минути може да се придвижите от летище Хенри Коанда до центъра на Букурещ, но само с кола под наем или с такси, тъй като няма надежден градски транспорт. 
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Отопени Букурещ.

  Летище Отопени Букурещ »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Летище Отопени Букурещ »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Отопени Букурещ »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Отопени Букурещ »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06