СОЧИ мотори под наем, СОЧИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Сочи » Цена на мотоциклети под наем » Сочи
Hi: 
Low: 

Сочи
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Нашето мнение беше много добро, добро обслужване, добро отношение от служителите. Много сме доволни от всичко и определено бихме наели велосипед от тази компания отново. Валдимар Герсон2023-04-09
СОЧИ
Map Сочи
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СОЧИ, РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сочи включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сочи.

Мотори под наем – Сочи » Онлайн търсене

Сочи мотори под наем » Категории

Сочи наем на мотоциклет » Модели

Сочи » Информация

Наем на мотоциклет в Сочи предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сочи или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сочи и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сочи и Руската федерация.

Mотоциклети под наем в Сочи »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сочи.

  Сочи »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сочи »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сочи »  Изчислете цена за наем на мотоциклет