ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА мотори под наем, ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Палма де Майорка » Цена на мотоциклети под наем » Палма де Майорка
Fri Hi: 
Low: 
14°
12°
Палма де Майорка
Temperature11°C
Sat Hi: 
Low: 
15°
13°
Малага: Добър контакт, наемодателят проактивно се свърза с нас сутринта в деня на наемането. Безплатен транспорт от летището до паркинга. Получих нов и мотоциклет на 6 години. Неусложнена обработка. Включени каса, горна кутия и ключалка. Добър контакт на трансферната точка. Връщане без усложнения. Томас2023-14-03
ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА
Map Палма де Майорка
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Палма де Майорка включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Палма де Майорка.

Мотори под наем – Палма де Майорка » Онлайн търсене

Палма де Майорка мотори под наем » Категории

Палма де Майорка наем на мотоциклет » Модели

Палма де Майорка » Под наем

Палма де Майорка » Информация

Наем на мотоциклет в Палма де Майорка предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Палма де Майорка или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Палма де Майорка и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Палма де Майорка и Испания.

Mотоциклети под наем в Палма де Майорка »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Палма де Майорка.

  Палма де Майорка »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Палма де Майорка »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Палма де Майорка »  Изчислете цена за наем на мотоциклет