ЗАГРЕБ мотори под наем » ЗАГРЕБ наем на мотоциклети

Sun   Mon Загреб
Hi: 25° Hi: 25° Temperature 24°C
Low: 19° Low: 19°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Загреб » Цена на мотоциклети под наем » Загреб
ЗАГРЕБ
Map Загреб
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЗАГРЕБ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Загреб включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Загреб.

Мотори под наем – Загреб » Онлайн търсене

Загреб мотори под наем » Категории

Загреб наем на мотоциклет » Модели

Загреб » Информация

Наем на мотоциклет в Загреб предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Загреб или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Загреб и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Загреб и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Загреб »

Хърватската столица Загреб е разположена по поречието на река Сава в северозападната част на страната и е най-важният транспортен възел в Хърватия. Именно тук се пресичат главните пътни коридори на Централна и Югоизточна Европа и Средиземноморието, което превръща района на Загреб в център на сухопътната, въздушна и железопътна мрежа на Хърватия. Ако планувате да отседнете в най-големият град на Хърватска или да започнете пътешествието си на Балканите от Загреб, разгледайте нашите оферти за мотоциклети под наем. Опознайте страната с над хиляда острова и повече от 1600 км живописно Адриатическо крайбрежие с мотор под наем от Загреб. Като една от петте най-популярни туристически дестинации в Европа, Хърватия е обичана от мото ентусиастите и заради разнообразна си природа - красиви планини, обширни поля, множество национални паркове, зашеметяващи езера и реки, както и един от най-назъбените морски брегове в света. Хърватските пътища предлагат едно уникално преживяване за мото-туристите и предварителната резервация на мотор от Загреб е най-удобният избор да започнете пътуването си. Мекият климат в Загреб позволява целогодишно каране на мотоциклет, което е още една предпоставка да опознаете града на мотор под наем. Освен заради красивото хърватско крайбрежие и приказната природа, столицата е много популярна дестинация сама по себе си, обичана заради специалната атмосфера, завладяващото историческо и архитектурно наследство, интересните музеи и галерии и наситения на спортни и развлекателни събития календар.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Загреб.

  Загреб »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Загреб »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Загреб »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer