ЗАГРЕБ мотори под наем, ЗАГРЕБ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Загреб » Цена на мотоциклети под наем » Загреб
Thu Hi: 
Low: 

Загреб
Temperature2°C
Fri Hi: 
Low: 
11°
Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ЗАГРЕБ
Map Загреб
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЗАГРЕБ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Загреб включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Загреб.

Мотори под наем – Загреб » Онлайн търсене

Загреб мотори под наем » Категории

Загреб наем на мотоциклет » Модели

Загреб » Информация

Наем на мотоциклет в Загреб предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Загреб или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Загреб и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Загреб и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Загреб »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Загреб.

  Загреб »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Загреб »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Загреб »  Изчислете цена за наем на мотоциклет