АНТАЛИЯ мотори под наем, АНТАЛИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Анталия » Цена на мотоциклети под наем » Анталия
Thu Hi: 
Low: 
11°
10°
Анталия
Temperature8°C
Fri Hi: 
Low: 

Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
АНТАЛИЯ
Map Анталия
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В АНТАЛИЯ, ТУРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Анталия включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Анталия.

Мотори под наем – Анталия » Онлайн търсене

Анталия мотори под наем » Категории

Анталия наем на мотоциклет » Модели

Анталия » Под наем

Анталия » Информация

Наем на мотоциклет в Анталия предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Анталия или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Анталия и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Анталия и Турция.

Mотоциклети под наем в Анталия »

Перлата на турската Ривиера - Анталия е най-големият международен морски курорт на Турция и главен град на брега на Средиземно море в югозападната ѝ част. Разположен в залива на Анталия, заобиколен от извисяващите се върхове на планината Бей на запад и на планината Тавър на север, Анталия винаги е бил град с изумителни природни красоти. Тя привлича различни цивилизации още от 133 г. пр. Хр. и е известна като "раят на земята" от далечния 1 век пр.н.е. Днес градът е богат на археологически чудеса като Триумфалната арка на Адриан, Йераполис и Ивли Минарели и се гордее с един от най-добрите музеи в Турция - Археологическия музей в Анталия и със стар исторически квартал Калейчи с чудесно запазена атмосфера. Като център на район с невероятни тюркоазени плажове, зелени планини и многобройни древни руини, Анталия определено е притегателно място за милиони туристи ежегодно, а с население от почти един милион е сред най-бързо развиващите се градове в Турция. Международните терминали на летище Анталия са по-натоварени дори от Истанбулските като обслужват полети на Турските авиолинии, Thomas Cook, Cathay Pacific Airways и много други международни чартърни полети. С мотор под наем ще усетите пълноценно очарованието на Анталия: от 15-километровата ѝ плажна ивица, през прекрасното пристанище от римската епоха, оживените нощни клубове до модерния яхтен порт или като отправна точка към турската Ривиера, чийто безбройни прекрасни плажове са рай за плувци и сърфисти. Независимо дали пътешествието ви е насочено към бреговете на Средиземно море, към античните археологически обекти като Олимп, Аспендос, Перге, Селге, Фаселис, Сиде и Термесос в региона или към драматичните планините на север, ние ще се погрижим вашия мотоциклет под наем да ви чака при пристигането ви на летище Анталия, само 13 км североизточно от центъра на града или пред хотела ви.

Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Анталия.

  Анталия »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Анталия »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Анталия »  Изчислете цена за наем на мотоциклет