ФЛОРЕНЦИЯ мотори под наем, ФЛОРЕНЦИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Флоренция » Цена на мотоциклети под наем » Флоренция
Sat Hi: 
Low: 
16°
12°
Флоренция
Temperature19°C
Sun Hi: 
Low: 

Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
ФЛОРЕНЦИЯ
Map Флоренция
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ФЛОРЕНЦИЯ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Флоренция включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Флоренция.

Мотори под наем – Флоренция » Онлайн търсене

Флоренция мотори под наем » Категории

Флоренция наем на мотоциклет » Модели

Флоренция » Под наем

Флоренция » Информация

Наем на мотоциклет в Флоренция предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Флоренция или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Флоренция и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Флоренция и Италия.

Mотоциклети под наем в Флоренция »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Флоренция.

  Флоренция »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Флоренция »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Флоренция »  Изчислете цена за наем на мотоциклет