ФЛОРЕНЦИЯ мотори под наем » ФЛОРЕНЦИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Флоренция » Цена на мотоциклети под наем » Флоренция
ФЛОРЕНЦИЯ
Map Флоренция
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ФЛОРЕНЦИЯ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Флоренция включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Флоренция.

Мотори под наем – Флоренция » Онлайн търсене

Флоренция мотори под наем » Категории

Флоренция наем на мотоциклет » Модели

Флоренция » Под наем

Флоренция » Информация

Наем на мотоциклет в Флоренция предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Флоренция или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Флоренция и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Флоренция и Италия.

Mотоциклети под наем в Флоренция »

Сгушен в сърцето на италианската област Тоскана, Флоренция е един от най-красивите градове в Европа. Като люлка на италианския Ренесанс и център на изящна култура, градът се гордее с неизброимо количество художествени ценности, които привличат милиони туристи всяка година. С десетките си дворци и художествени галерии, Флоренция е истински туристически магнит с уникална архитектура, с безценни произведения на изкуството, които не можете да видите никъде другаде по света - от Дуомо, Пиаца Сан Марко, Палацо Векио и галерията „Уфици” до Пиаца Санта Кроче, Пиацале Микеланджело, Меркато Нуово и дворецът Пити, до десетките църкви и музеи. Градът може да бъде лесно разгледан и пеша, тъй като като центърът на града е пешеходна зона, но Флоренция има да предложи много повече от това и най-удобният начин да я разгледате е със скутер или мотоциклет под наем. Флоренция и региона са перфектни за опознаване през цялата година с мотоциклет или скутер под наем. С вашия стилен ретро Пиаджо Vespa, 2014 BMW или Дукати под наем можете да се насладите като местните жители на хълмовете на Тоскана, на прекрасните междуселски пътища, на лозята на Кианти и маслиновите горички, на излезлите като от пощенска картичка приказни селца от Тосканския пейзаж. Наемът на скутер и мотоциклет са идеалният начин за придвижване както по тесните улички на Флоренция, така и извън града за едно истинско и пълно италианско изживяване.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Флоренция.

  Флоренция »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Флоренция »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Флоренция »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Флоренция
Hi: 23° Hi: 25° Temperature 21°C
Low: 14° Low: 14°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06