СТАРА ЗАГОРА мотори под наем, СТАРА ЗАГОРА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Стара Загора » Цена на мотоциклети под наем » Стара Загора
Fri Hi: 
Low: 
23°
18°
Стара Загора
Temperature22°C
Sat Hi: 
Low: 
24°
16°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
СТАРА ЗАГОРА
Map Стара Загора
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СТАРА ЗАГОРА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Стара Загора включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Стара Загора.

Мотори под наем – Стара Загора » Онлайн търсене

Стара Загора мотори под наем » Категории

Стара Загора наем на мотоциклет » Модели

Стара Загора » Под наем

Стара Загора » Информация

Наем на мотоциклет в Стара Загора предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Стара Загора или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Стара Загора и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Стара Загора и България.

Mотоциклети под наем в Стара Загора »

Стара Загора е шестият по големина град в България и един от нейните регионални центрове. Разположен е на 231 км югоизточно от София, на 90 км североизточно от Пловдив, на 66 км югозападно от Сливен и на 35 км югоизточно от Казанлък. Стара загора е главен транспортен център с важни археологически паметници от Неолита, богата история и съвременно излъчване и атмосфера, които могат да бъдат почувствани по озеленените булеварди и в оживените кафенета на града. Ако се нуждаете от бързо рент а кар решение в Стара Загора, Motoroads е на разположение във всеки един аспект – от изключително лесния начин за онлайн резервиране на кола под наем и едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на рент а кар пазара, до нашето прословуто обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нужно е само едно онлайн търсене на предпочитаната от вас кола под наем, за да откриете най-изгодната рент а кар оферта от дългия ни списък с коли под наем в Стара Загора и само едно натискане на клавиатурата, за да наемете желания от вас автомобил.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Стара Загора.

  Стара Загора »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Стара Загора »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Стара Загора »  Изчислете цена за наем на мотоциклет