ЦАРЕВО мотори под наем, ЦАРЕВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Царево » Цена на мотоциклети под наем » Царево
Fri Hi: 
Low: 
18°
16°
Царево
Temperature19°C
Sat Hi: 
Low: 
22°
16°
Motorroad is the best motorcycle rental company. The quality of technology is just great. The service is amazing. We rented 4 motorcycles in Krakow and returned them to Montenegro. The price was very reasonable. Particularly pleased that my motorcycle BMW RT was practically new, only 600 km mileage. The trip brought us a lot of joy and great pleasure !!! THANKS MOTORROD! Konstantin Konstantin2019-10-05
ЦАРЕВО
Map Царево
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЦАРЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Царево включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Царево.

Мотори под наем – Царево » Онлайн търсене

Царево мотори под наем » Категории

Царево наем на мотоциклет » Модели

Царево » Под наем

Царево » Информация

Наем на мотоциклет в Царево предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Царево или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Царево и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Царево и България.

Mотоциклети под наем в Царево »

Царево е разположен на два живописни полуострова в най-южната част на българското черноморие, на 70 км от Бургас и на 17 км от Приморско. Царево е предпочитана турситическа дестинация заради уникалното му съчетание от най-малко изследваната девствена природа на Странджа планина, и три плажа с кристално чиста морска вода и два къмпинга. Към това можем да добавим и гостоприемството на местните жители, първокласното обслужване, международното яхтено пристанище и много други атракции. Ако искате да наемете кола за вашата лятна почивка в Царево, нашата сигурна онлайн резервационна система за коли под наем ще ви помогне да откриете най-ниските цени и най-изгодните рент а кар оферти в града. Не пропускайте да посетите района на Странджа планина - най-големия национален парк на България с много пещери и следи от древни цивилизации, автентичните села Колодево и Българи на юг, а следвайки крайбрежието още по на юг, може да стигнете до границата с Турция.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Царево.

  Царево »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Царево »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Царево »  Изчислете цена за наем на мотоциклет