ЦАРЕВО мотори под наем, ЦАРЕВО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Царево » Цена на мотоциклети под наем » Царево
Fri Hi: 
Low: 

Царево
Temperature6°C
Sat Hi: 
Low: 

Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
ЦАРЕВО
Map Царево
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЦАРЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Царево включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Царево.

Мотори под наем – Царево » Онлайн търсене

Царево мотори под наем » Категории

Царево наем на мотоциклет » Модели

Царево » Под наем

Царево » Информация

Наем на мотоциклет в Царево предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Царево или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Царево и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Царево и България.

Mотоциклети под наем в Царево »

Царево е разположен на два живописни полуострова в най-южната част на българското черноморие, на 70 км от Бургас и на 17 км от Приморско. Царево е предпочитана турситическа дестинация заради уникалното му съчетание от най-малко изследваната девствена природа на Странджа планина, и три плажа с кристално чиста морска вода и два къмпинга. Към това можем да добавим и гостоприемството на местните жители, първокласното обслужване, международното яхтено пристанище и много други атракции. Ако искате да наемете кола за вашата лятна почивка в Царево, нашата сигурна онлайн резервационна система за коли под наем ще ви помогне да откриете най-ниските цени и най-изгодните рент а кар оферти в града. Не пропускайте да посетите района на Странджа планина - най-големия национален парк на България с много пещери и следи от древни цивилизации, автентичните села Колодево и Българи на юг, а следвайки крайбрежието още по на юг, може да стигнете до границата с Турция.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Царево.

  Царево »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Царево »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Царево »  Изчислете цена за наем на мотоциклет