САНДАНСКИ колела под наем » САНДАНСКИ наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
14°
Сандански
Temperature18°C
Thu Hi: 
Low: 
14°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Сандански » Цена на велосипеди под наем » Сандански
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В САНДАНСКИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Сандански - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Сандански » Онлайн търсене

Сандански Велосипеди под наем » Категории

Сандански Велосипеди под наем » Модели

Сандански » Под наем

Сандански » Информация

Наем на велосипед в Сандански. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Сандански е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Сандански. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Сандански и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Сандански и България.

Колела под наем в Сандански »

Сандански е разположен в югозападните възвишения на Пирин, на 166 южно от София, на 74 км южно от Благоевград и на 18 км североизточно от Петрич. Сандански се радва на най-топлия и най-слънчев климат в България и на ценни горещи минерални извори, чийто лечебен ефект е бил оценен още в римски времена, а в наши времена са превърнали града в световноизвестен балнеоложки курорт. Освен че Сандански е един от най-добрите спа центрове в България с много хотели и разнообразни спа процедури, градът е и домакин на няколко фестивала, разполага с отлични ресторанти, паркове и търговски центрове. Сандански също така предлага най-добрия достъп до главните забележителности в най-югозападната част на България, като града-музей Мелник, разположен на 24 км югоизточно от Сандански, Роженския манастир и местността Рупите, разположена в кратера на изгаснал вулкан. Ако искате да наемете кола за вашия престой в Сандански, това не би могло да е по-лесно, отколкото с motoroads.com. Резервирайте кола под наем сега и се възползвайте от пълния пакет от рент а кар услуги на Motoroads – изключително конкурентни цени за наем на автомобил, без никакви скрити разходи, потвърждение за рент а кар наличност в реално време, а и можете да разчитате на качествено обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Сандански.

  Сандански »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Сандански »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Сандански »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer