МОНАКО мотори под наем » МОНАКО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Монако » Цена на мотоциклети под наем » Монако
МОНАКО
Map Монако
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МОНАКО, МОНАКО.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Монако включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Монако.

Мотори под наем – Монако » Онлайн търсене

Монако мотори под наем » Категории

Монако наем на мотоциклет » Модели

Монако » Под наем

Монако » Информация

Наем на мотоциклет в Монако предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Монако или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Монако и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Монако и Монако.

Mотоциклети под наем в Монако »

Разположена в южна Франция, втората най-малка страна в света - Княжество Монако е несъмнено най-луксозната и бляскава дестинация на Средиземноморието. Този град-държава граничи с Франция на три страни и със Средиземно море на юг. Центърът на Монако лежи на 16 км от Италия и само на 13 км североизточно от Ница във Франция. Конституционна наследствена монархия, Монако винаги е бил синоним на лукс и блясък, скъпи коли и яхти, казина и данъчен рай за бизнеса. Всяко лято княжеството се превръща в привлекателен център за кралски особи, богати и известни хора, а плажовете и яхт-клубовете са пълни с посетители през летните месеци. Монако е център на най-престижните събития и фестивали през годината - състезанието Гран При от Формула 1, ежегодното шоу с фойерверки и яхтеното изложение на Монако. Тук ще намерите и световноизвестното казино Монте Карло и някои от най-престижните ресторанти в Европа. С мотоциклет под наем всеки посетител може да се докосне до блясъка на Монако. Княжеството има отлични магистрални връзки с всички големи градове във Франция и Италия и е само на кратко разстояние от италианската граница с мотор под наем. Насладете се на спиращите дъха гледки по крайбрежието между Ница и Монако, поемете на север към Алпите или на изток към италианската Ривиера с вашия мотоциклет под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Монако.

  Монако »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Монако »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Монако »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Монако
Hi: 25° Hi: 23° Temperature 22°C
Low: 19° Low: 21°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06