КИТЕН мотори под наем » КИТЕН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Китен » Цена на мотоциклети под наем » Китен
КИТЕН
Map Китен
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КИТЕН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Китен включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Китен.

Мотори под наем – Китен » Онлайн търсене

Китен мотори под наем » Категории

Китен наем на мотоциклет » Модели

Китен » Под наем

Китен » Информация

Наем на мотоциклет в Китен предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Китен или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Китен и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Китен и България.

Mотоциклети под наем в Китен »

Курортно селище Китен се намира в югоизточната част на българската Ривиера, на 55 км от Бургас, на 10 км северозападно от Царево и само на 5 км от Приморско. Китен е популярен избор на туристите през лятото, тъй като разполага с два отлични и спокойни плажа, растящ брой на семейните хотели и частните къщи, и всички видове туристически услуги. Ако наемете кола в Китен, ще можете бързо и комфортно да се предвижвате в курорта, а и да посетите всички забележителности по южното черноморие. С нашата онлайн рент а кар резервационна система, може много бъзро и лесно да получите оферта за предпочитания от вас автомобил под наем в Китен и да го резервирате онлайн само за няколко минути.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Китен.

  Китен »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Китен »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Китен »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Китен
Hi: 21° Hi: 21° Temperature 20°C
Low: 17° Low: 18°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi