ГОВЕДАРЦИ мотори под наем » ГОВЕДАРЦИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Говедарци » Цена на мотоциклети под наем » Говедарци
ГОВЕДАРЦИ
Map Говедарци
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ГОВЕДАРЦИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Говедарци включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Говедарци.

Мотори под наем – Говедарци » Онлайн търсене

Говедарци мотори под наем » Категории

Говедарци наем на мотоциклет » Модели

Говедарци » Под наем

Говедарци » Информация

Наем на мотоциклет в Говедарци предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Говедарци или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Говедарци и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Говедарци и България.

Mотоциклети под наем в Говедарци »

Село Говедарци е разположено на 80 км на юг от София, на 13 км югозападно от Самоков и на 20 км от Боровец по пътя за Мальовица в подножието на Рила планина. Говедарци е отправна точка за множество туристически маршрути във величествената Рила планина, включително и до фантастичните Седем рилски езера и Рилския манастир. Този факт, както и достъпните възможности за настаняване, правят Говедарци една желана дестинация за ски ваканция през зимата и за прохладна почивка през лятото. Ако желаете да наемете кола в Говедарци, Motoroads.com предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Говедарци. Необходимо е само да продължете към нашата онлайн търсачка за коли под наем в Говедарци по-долу, да изберете кола под наем по ваш избор за получите моментално безплатна оферта, и само за няколко минути да резервирате онлайн предпочитаната от вас кола под наем в ски курорта Говедарци.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Говедарци.

  Говедарци »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Говедарци »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Говедарци »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Говедарци
Hi: 16° Hi: 17° Temperature 14°C
Low:  Low: 
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi