ДОБРИЧ мотори под наем » ДОБРИЧ наем на мотоциклети

Fri Hi: 
Low: 
14°
Добрич
Temperature7°C
Sat Hi: 
Low: 
10°
last year went on a to southern Spain with a group and two of the group hired bikes in Spain from - they left three days after us and arrived back three days before us. collected and dropped the bikes at the airport. They said the service was excellent and the bikes didn't break down like some of the groups own bikes. Also they had panniers top box etc all supplied as part of the deal. I am definitely hiring a bike next trip to Spain so I can spend more time touring rather than getting there and back! Paul Gregory2019-26-02
Mотор под наем в Добрич » Цена на мотоциклети под наем » Добрич
ДОБРИЧ
Map Добрич
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДОБРИЧ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Добрич включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Добрич.

Мотори под наем – Добрич » Онлайн търсене

Добрич мотори под наем » Категории

Добрич наем на мотоциклет » Модели

Добрич » Под наем

Добрич » Информация

Наем на мотоциклет в Добрич предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Добрич или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Добрич и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Добрич и България.

Mотоциклети под наем в Добрич »

Град Добрич е икономически и културен център на източна Добруджа. Добрич е на 51 км от Варна и Черноморското крайбрежие, на 512 км североизточно от София и на 35 км от Кардам (на границата с Румъния). Добрич е един от десетте най-големи градове на България и може да се похвали с оживена пешеходна зона, стара част със запазени къщи и дюкяни от 19 век, и една от най-добрите галерии в страната. С една дума Добрич има какво да предложи на своите гости. Сравнително ниските цени на хотелите и ресторантите в Добрич, интересното минало и близостта до черноморския бряг правят града идеалната дестинация за тези, които пътуват с ограничен бюджет. Вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата като цени и обслужване рент а кар услуга в Добрич. Ако ви е необходима кола под наем, можете да се възползвате от нашата лесна за използване онлайн резервационна система, която съчетава в себе си изключителна сигурност и надеждност, бързина и функционалност.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Добрич.

  Добрич »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Добрич »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Добрич »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer