ДОБРИЧ мотори под наем, ДОБРИЧ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Добрич » Цена на мотоциклети под наем » Добрич
Sun Hi: 
Low: 
-2°
-4°
Добрич
Temperature1°C
Mon Hi: 
Low: 

-2°
Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
ДОБРИЧ
Map Добрич
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ДОБРИЧ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Добрич включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Добрич.

Мотори под наем – Добрич » Онлайн търсене

Добрич мотори под наем » Категории

Добрич наем на мотоциклет » Модели

Добрич » Под наем

Добрич » Информация

Наем на мотоциклет в Добрич предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Добрич или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Добрич и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Добрич и България.

Mотоциклети под наем в Добрич »

Град Добрич е икономически и културен център на източна Добруджа. Добрич е на 51 км от Варна и Черноморското крайбрежие, на 512 км североизточно от София и на 35 км от Кардам (на границата с Румъния). Добрич е един от десетте най-големи градове на България и може да се похвали с оживена пешеходна зона, стара част със запазени къщи и дюкяни от 19 век, и една от най-добрите галерии в страната. С една дума Добрич има какво да предложи на своите гости. Сравнително ниските цени на хотелите и ресторантите в Добрич, интересното минало и близостта до черноморския бряг правят града идеалната дестинация за тези, които пътуват с ограничен бюджет. Вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата като цени и обслужване рент а кар услуга в Добрич. Ако ви е необходима кола под наем, можете да се възползвате от нашата лесна за използване онлайн резервационна система, която съчетава в себе си изключителна сигурност и надеждност, бързина и функционалност.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Добрич.

  Добрич »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Добрич »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Добрич »  Изчислете цена за наем на мотоциклет