КРИТ - ХАНЯ АТВ под наем » КРИТ - ХАНЯ наем на АТВ-та

Mon   Tue Крит - Ханя
Hi: 26° Hi: 25° Temperature 25°C
Low: 19° Low: 22°
Благодаря на екипа на Motoroads за бързата реакция по организирането и наемането на АТВ в Боровец! Изживяването беше много приятно, придружаваше ни много мило момиче за водач, съобразявайки се с условията и моите умения! Савина Георгиева2018-13-09
АТВ под наем в Крит - Ханя » Цена на АТВ-та под наем » Крит - Ханя
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В КРИТ - ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Крит - Ханя се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Ханя.

НАЕМ НА АТВ Крит - Ханя » Онлайн търсене

Крит - Ханя АТВ под наем » Категории

Крит - Ханя АТВ под наем » Модели

Крит - Ханя » Под наем

Крит - Ханя » Информация

Наем на АТВ в Крит - Ханя. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Крит - Ханя. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Крит - Ханя. Наем на АТВ в Крит - Ханя е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Крит - Ханя »

Разположен на северозападното крайбрежие на Крит, на около 135 км западно от Ираклион и на 55 км от Ретимно, Ханя е вторият по големина град на острова. Смятан от мнозина за един от най-красивите градове на Гърция и един от най-живописните на остров Крит, Ханя е очарователен пристанищен град с впечатляващ стар венециански пристан, а запазените турски, венециански и еврейски квартали добавят допълнителни щрихи към чара му. Старият град е пешеходен и наподобява мрежа от тесни улички, приютили малки традиционни занаятчийски работилници и оживени кафенета. На някои от най-добрите ресторанти и таверни на остров Крит можете да се насладите около кея. За тези, които искат да открият изобилието от исторически и природни забележителности в Ханя и района се препоръчва най-лесният и достъпен начин – да използват кола или мотор под наем. Само с кола или мотоциклет под наем наистина може да усетите драматичните промени в релефа на остров Крит, атмосферата в малките планински селца или усамотените плажове. Наемът на автомобил или мотоциклет в Ханя ще ви даде свободата и независимостта да изследвате остров Крит от край до край с неговите дълги разстояния и многобройни природни красоти.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Крит - Ханя.

  Крит - Ханя »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Ханя »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Крит - Ханя »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Крит - Ханя не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer