КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ АТВ под наем » КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ наем на АТВ-та

Tue   Wed Крит - Летище Ханя
Hi: 31° Hi: 27° Temperature 29°C
Low: 26° Low: 25°
Very friendly and friendly web site with complete service information and transparent pricing. I'm using it to book for my ATV and vacation rentals. Radyk Hradynarski2015-03-12
АТВ под наем в Крит - Летище Ханя » Цена на АТВ-та под наем » Крит - Летище Ханя
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Крит - Летище Ханя се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Летище Ханя.

НАЕМ НА АТВ Крит - Летище Ханя » Онлайн търсене

Крит - Летище Ханя АТВ под наем » Категории

Крит - Летище Ханя АТВ под наем » Модели

Крит - Летище Ханя » Под наем

Крит - Летище Ханя » Информация

Наем на АТВ в Крит - Летище Ханя. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Крит - Летище Ханя. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Крит - Летище Ханя. Наем на АТВ в Крит - Летище Ханя е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Крит - Летище Ханя »

Международното летище Ханя се намира в близост до залива Суда на полуостров Акротири в северната част на гръцкия остров Крит. Официално известно като международно летище "Йоанис Даскалогианис", то се намира на 14 км cевероизточно или на около 20 минути път с кола под наем от град Ханя. Летище Ханя е второто най-натоварено летище на остров Крит и е домакин на вътрешни полети предимно от/до Атина и Солун, както на редица директни чартърни полети от Европа в периода април-ноември. То е важна входна точка към Западен Крит за увеличаващия се туристически поток от страни като Великобритания, Германия, Русия, България и скандинавските страни през летния сезон. Международното летище в Ханя обслужва около два милиона и половина посетители годишно достигайки трафик до 2 500 пътника на час в най-натоварените месеци - юли и август. В момента летището е в процес на модернизация, включваща изграждане на нова сграда за пътниците и нова контролна кула. Летище „Йоанис Даскалогианис” в Ханя е лесно достъпно от основната пътна мрежа с кола, мотоциклет или скутер под наем. Най-добрият начин да проучите интересния остров Крит е с мотоциклет или скутер под наем, защото това ви дава свободата да стигнете до най-безлюдните плажове, с които островът изобилства или да се насладите най-пълноценно на прекрасните планински клисури. Плюсът на мотоциклетите и скутери под наем е, че те са и лесни за маневриране и паркиране в тесните улички на старите критски градове. Нищо чудно, че мотоциклетите и скутерите под наем са най-популярният начин на придвижване в Крит. Резервирайте предварително вашия мотоциклет или скутер под наем в Крит от летище Ханя с Motoroads, за да се насладите на независимостта и личното си време, откривайки великолепните плажове на остров Крит, невероятните исторически забележителности, разнообразния ландшафт с впечатляващи живописни пътища за любителите на мотоциклетите, преминаващи през планински вериги, осеяни с пещери и прорязани от драматични ждрела, стигащи чак до тюркоазено синьото море.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Крит - Летище Ханя.

  Крит - Летище Ханя »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Летище Ханя »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Крит - Летище Ханя »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Крит - Летище Ханя не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer