ЧЕРНОМОРЕЦ мотори под наем » ЧЕРНОМОРЕЦ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Черноморец » Цена на мотоциклети под наем » Черноморец
ЧЕРНОМОРЕЦ
Map Черноморец
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЧЕРНОМОРЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Черноморец включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Черноморец.

Мотори под наем – Черноморец » Онлайн търсене

Черноморец мотори под наем » Категории

Черноморец наем на мотоциклет » Модели

Черноморец » Под наем

Черноморец » Информация

Наем на мотоциклет в Черноморец предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Черноморец или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Черноморец и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Черноморец и България.

Mотоциклети под наем в Черноморец »

Черноморец е спокоен морски курорт на южното черноморие, който съчетава красива природа, модерни хотели и гостоприемството на местните жители. Той се намира само на 8 км на север от очарователния Созопол и на 20 км на юг от Бургас и международното летище. Черноморец претърпя трескаво развитие през последните години, което се изрази в построяването на много нови семейни хотели и в нарастването на диапазона на предлаганите туристически услуги. Въпреки това, ако планувате да наемате кола по време на вашата почивка в Черноморец, е хубаво да го направите предварително, за да избегнете високите цени, които се предлагат от повечето рент а кар компании по време на пиковия сезон. Резервационната система за коли под наем на Motoroads ви дава именно тази възможност. Чрез нея вие не само ще получите безплатно преференциални рента кар оферти, но и ще може да резервирате предпочитания от вас автомобил под наем в Черноморец в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Черноморец.

  Черноморец »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Черноморец »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Черноморец »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Черноморец
Hi: 22° Hi: 22° Temperature 22°C
Low: 18° Low: 19°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi