БЯЛА мотори под наем, БЯЛА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бяла » Цена на мотоциклети под наем » Бяла
Sun Hi: 
Low: 
18°
11°
Бяла
Temperature22°C
Mon Hi: 
Low: 
21°
15°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
БЯЛА
Map Бяла
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БЯЛА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бяла включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бяла.

Мотори под наем – Бяла » Онлайн търсене

Бяла мотори под наем » Категории

Бяла наем на мотоциклет » Модели

Бяла » Под наем

Бяла » Информация

Наем на мотоциклет в Бяла предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бяла или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бяла и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бяла и България.

Mотоциклети под наем в Бяла »

Град Бяла е разположен на 53 км южно от Варна и на 80 км североизточно от Бургас. Градът е своеобразна граница между южното и северното черноморие. Бяла се намира на живописна част от краибрежието срещу нос Св. Атанас и е важен център за винопроизводство с традиции, които датират още от древността. През лятото Бяла е привлекателен морски курорт с широки плажове и много частни квартири и хотели за летовниците. Ако търсите бърз и комфортен транспорт в Бяла, резервационната рент а кар система на Motoroads ви предлага лесен начин да запазите подходящия за вас автомобил под наем онлайн, с моментално потвърждение на вашата рент а кар резервация за Бяла в реално време.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бяла.

  Бяла »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бяла »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бяла »  Изчислете цена за наем на мотоциклет