СЛЪНЧЕВ ДЕН мотори под наем, СЛЪНЧЕВ ДЕН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Слънчев Ден » Цена на мотоциклети под наем » Слънчев Ден
Fri Hi: 
Low: 

Слънчев Ден
Temperature9°C
Sat Hi: 
Low: 

Всичко мина добре ! Много добра поддръжка от пункта за отдаване под наем в Малага, самият мотоциклет е почти нов и в много добро състояние. октомври 2023 г Себастиан2023-02-11
СЛЪНЧЕВ ДЕН
Map Слънчев Ден
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СЛЪНЧЕВ ДЕН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Слънчев Ден включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Слънчев Ден.

Мотори под наем – Слънчев Ден » Онлайн търсене

Слънчев Ден мотори под наем » Категории

Слънчев Ден наем на мотоциклет » Модели

Слънчев Ден » Под наем

Слънчев Ден » Информация

Наем на мотоциклет в Слънчев Ден предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Слънчев Ден или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Слънчев Ден и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Слънчев Ден и България.

Mотоциклети под наем в Слънчев Ден »

Сравнително новото ваканционно селище Слънчев ден се намира близо до Свети Константин и Елена и на 10 км северно от Варна. Морският курорт привлича туристите с луксозни хотели, спа центрове, естесвени паркове, два минерални извора, дълга един километър плажна ивица и многобройни спортни съоръжения. Ваканционно селище Слънчев ден предлага голямо разнообразие от туристически услуги и е притегателен център главно за летовници на all-inclusive пакети през високия сезон. Много добра идея е да си осигурите кола под наем в Слънчев ден предварително. Системата на Motoroads за онлайн рент а кар резервации ви дава възможността да направите точно това, като може лесно да изберете онлайн предпочитаната от вас кола под наем и да получите потвърждение на резервацията си в реално време. Ваканционно селище Слънчев ден е само на 10 км от центъра на морската столица – Варна, на 16 км от летище Варна и съвсем близо до Евксиновград и неговия дворец.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Слънчев Ден.

  Слънчев Ден »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Слънчев Ден »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Слънчев Ден »  Изчислете цена за наем на мотоциклет