ПРИМОРСКО мотори под наем, ПРИМОРСКО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Приморско » Цена на мотоциклети под наем » Приморско
Fri Hi: 
Low: 
18°
16°
Приморско
Temperature18°C
Sat Hi: 
Low: 
22°
16°
Motorroad is the best motorcycle rental company. The quality of technology is just great. The service is amazing. We rented 4 motorcycles in Krakow and returned them to Montenegro. The price was very reasonable. Particularly pleased that my motorcycle BMW RT was practically new, only 600 km mileage. The trip brought us a lot of joy and great pleasure !!! THANKS MOTORROD! Konstantin Konstantin2019-10-05
ПРИМОРСКО
Map Приморско
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПРИМОРСКО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Приморско включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Приморско.

Мотори под наем – Приморско » Онлайн търсене

Приморско мотори под наем » Категории

Приморско наем на мотоциклет » Модели

Приморско » Под наем

Приморско » Информация

Наем на мотоциклет в Приморско предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Приморско или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Приморско и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Приморско и България.

Mотоциклети под наем в Приморско »

Град Приморско се намира на полуостров, 22 км на юг от Созопол, на 50 км от Бургас и на 70 км от летище Бургас. Приморско се гордее с невероятната си дълга 10 км плажна ивица - една от най-дългите и най–красивите на черноморското крайбрежие, с примамливи хотелски оферти и особено оживен нощен живот, тъй като многобройните нощни партита и клубове са насочени към младата многонационална аудитория в курорта. Ако ви е необходима кола под наем в Приморско и искате да спестите време и пари, възпозлвайте се от нашите преференциални онлайн рент а кар цени, използвайки Motoroads търсачката за коли под наем в Приморско по-долу. Едно пътуване с кола под наем в областа, ще ви отведе до нос Маслен, разположен 6 км южно от Приморско и известен с впечатляващата си естествена форма на фиорд. Не пропускайте да посетите Китен на юг, или едно най-големите тракийски светилища в България на 5 км на север, както и резервата и река Ропотамо, известни със своите редки растителни и пернати животински видове.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Приморско.

  Приморско »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Приморско »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Приморско »  Изчислете цена за наем на мотоциклет