МАТАРО мотори под наем, МАТАРО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Матаро » Цена на мотоциклети под наем » Матаро
Wed Hi: 
Low: 
16°
10°
Матаро
Temperature11°C
Thu Hi: 
Low: 
17°
10°
Бяхме резервирали 4 човека и 4 мотоциклета. Мястото на вземане беше летището в Лисабон. Поради смяна на полета рябваше да резервираме отново. Въпрекитова всичко сработи чудесно. Моторите бяха готови, предаването / връщането преминаха безпроблемно. С радост ще резервираме отново! Франк2019-05-11
МАТАРО
Map Матаро
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МАТАРО, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Матаро включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Матаро.

Мотори под наем – Матаро » Онлайн търсене

Матаро мотори под наем » Категории

Матаро наем на мотоциклет » Модели

Матаро » Информация

Наем на мотоциклет в Матаро предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Матаро или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Матаро и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Матаро и Испания.

Mотоциклети под наем в Матаро »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Матаро.

  Матаро »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Матаро »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Матаро »  Изчислете цена за наем на мотоциклет