ЛОДЗ мотори под наем, ЛОДЗ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Лодз » Цена на мотоциклети под наем » Лодз
Mon Hi: 
Low: 
10°
Лодз
Temperature11°C
Tue Hi: 
Low: 
14°
11°
Почивка с мотоциклет в Мадейра. Много дружелюбни и надеждни хора от 4 u 2 колела под наем. Благодарим ви за фантастичната почивка. на Vstrom250c. Благодаря за фантастичните празници на мотоциклета. Много благодаря. Клаус от Германия Клаус 2021-28-12
ЛОДЗ
Map Лодз
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛОДЗ, ПОЛША.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Лодз включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Лодз.

Мотори под наем – Лодз » Онлайн търсене

Лодз мотори под наем » Категории

Лодз наем на мотоциклет » Модели

Лодз » Информация

Наем на мотоциклет в Лодз предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Лодз или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Лодз и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Лодз и Полша.

Mотоциклети под наем в Лодз »


Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Лодз.

  Лодз »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Лодз »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Лодз »  Изчислете цена за наем на мотоциклет