КАЗАНЛЪК мотори под наем » КАЗАНЛЪК наем на мотоциклети

Sun Hi: 
Low: 
14°
Казанлък
Temperature14°C
Mon Hi: 
Low: 
16°
last year went on a to southern Spain with a group and two of the group hired bikes in Spain from - they left three days after us and arrived back three days before us. collected and dropped the bikes at the airport. They said the service was excellent and the bikes didn't break down like some of the groups own bikes. Also they had panniers top box etc all supplied as part of the deal. I am definitely hiring a bike next trip to Spain so I can spend more time touring rather than getting there and back! Paul Gregory2019-26-02
Mотор под наем в Казанлък » Цена на мотоциклети под наем » Казанлък
КАЗАНЛЪК
Map Казанлък
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КАЗАНЛЪК, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Казанлък включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Казанлък.

Мотори под наем – Казанлък » Онлайн търсене

Казанлък мотори под наем » Категории

Казанлък наем на мотоциклет » Модели

Казанлък » Под наем

Казанлък » Информация

Наем на мотоциклет в Казанлък предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Казанлък или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Казанлък и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Казанлък и България.

Mотоциклети под наем в Казанлък »

Казанлък се намира на 40 км от Калофер, на 55 км източно от Карлово, на 75 км западно от Сливен и на 35 км северозападно от Стара Загора. Казанлък е център на Долината на тракийските царе и главен град в този регион на розопроизводство. Някога важно тракийско средище, района около Казанлък е осеян с безбройни могили и гробници и въпреки че много от тях предстои да бъдат разкопани, има достатъчно изследвани и отворени за посетителите. Именно те дават на Казалък изключително важна притегателна сила за туристите. Освен дом на известната включена в списъка на ЮНЕСКО Казанлъшка гробница с нейните уникални фрески и още 1500 други погребални могили в свещената за тракийските царе долина, Казанлък е домакин и на дългогодишния Празник на розата. Градът е разположен близо до южния край на прохода на Републиката Шипка, който е един от най-живописните планински проходи в България. Ако имате нужда от удобно и бързо транспортно решение за Казанлък и свободата да разгледате околността с кола под наем, motoroads.com ви дава лесен и надежден начин да наемете автомобил в града. Направете своята онлайн рент а кар резервация за Казанлък и ние ще я потвърдим веднага в реално време с всички ясно посочени разходи по вашата рентакар резервация.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Казанлък.

  Казанлък »  Мотори под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Казанлък »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Казанлък »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Казанлък »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer