ИХТИМАН мотори под наем » ИХТИМАН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ихтиман » Цена на мотоциклети под наем » Ихтиман
ИХТИМАН
Map Ихтиман
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ИХТИМАН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ихтиман включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ихтиман.

Мотори под наем – Ихтиман » Онлайн търсене

Ихтиман мотори под наем » Категории

Ихтиман наем на мотоциклет » Модели

Ихтиман » Под наем

Ихтиман » Информация

Наем на мотоциклет в Ихтиман предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ихтиман или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ихтиман и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ихтиман и България.

Mотоциклети под наем в Ихтиман »

 
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ихтиман.

  Ихтиман »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ихтиман »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ихтиман »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Ихтиман
Hi: 19° Hi: 18° Temperature 21°C
Low: 13° Low: 11°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06