Отзиви на клиентити за  » Стр. 23

Стр. 23  » Отзиви на клиенти
 , Германия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Висококачествено обслужване!
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Имах под наем мотоциклет за трети път. Наех BMW GS650F в Аликанте. Имах добър опит и една година по-късно наех BMW GS800 от Барселона. И двата пъти имах почти нови мотоциклети, добри условия, дори кутиите, които наемах, бяха страхотни и нови. За трети път наех BMW GS650F за дъщеря си и XT 660 за себе си на Крит (гръцки). Услугата беше чудесна, и двата мотоциклети бяха доставени навреме на летището. И всичко беше подробно обяснено. Имах мобилен номер, предложен за спешни случаи. Препоръчвам компанията. Мисля си за нов наем, който ще направя скоро.
Против: Нищо

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване от началото до края! Лесна резервация и отлична комуникация. Автомобилът е много чист, безпроблемен и процесът на получаване е само 5 минути. Определено ще използваме услугата им отново! Благодаря ви МОТОРОУДС!
Против: Няма проблеми тук

 , Бахрейн () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Аз съм сам пътешественик, това е първата ми резервация с МОТОРОУДС. Харесвам техните висококачествени услуги и техните висококачествени мотоциклети. Те са перфектни, определено ще наема с тях за следващото ми пътуване. Силно препоръчвам, ако искате да се насладите на пътуване без главоболия.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване! Цената беше конкурентна дори и с допълнителните такси за вземане на летището. Мотоциклетът беше в много добро състояние (почти нов) и сателитната навигация работеше перфектно. Антонио ме посрещна на и ми каза всичко, за да се уверя, че нямам проблеми. Той дори ми предложи някои страхотни маршрути - благодаря. В края на отдаването под наем той чакаше на летището, както беше уговорено, а предаването ми отне не повече от няколко минути - чудесно за ранен полет у дома. За мен този наем беше наистина много добър и аз ще използвам МОТОРОУДС отново.
Против: Нищо

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Много съм доволен от професионалното и ефективно обслужване при наемане на автомобил. Световните компании затваряха преди нашия полет в късната неделна вечер и не се интересуваха от нашата резервация. МОТОРОУДС бяха повече от щастливи да ни чакатс колата на летището в 23, 30 ч. в неделя и бяхме посрещнати при вратата на пристигането от един много приятелски човек. Всичко беше обяснено на ясен английски език и единственият въпрос, който имахме по време на наемането ни, беше разгледан незабавно и до пълно удовлетворение. Автомобилът беше малко по-стар от някои от по-големите компании за наемане, но също така беше много по-евтин и честно казано,аз го наемах за 2 седмици, без да го купувам. Като цяло съм много впечатлен и ще ви препоръчам на колеги.
Против: Нито едно

 , Норвегия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Наех транспорт от летището до хотел и обратно до летището. Добро обслужване и добра кола.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Наехме 5 + 2 зафира за 2 седмици и я взехме от летище София. Вземането беше напълно безпроблемно. Представителя ни чакаше с табела с моето име. При връщането на автомобила на летището направих грешка и спрях на погрешно място, но по-късно с 1 телефонно обаждане всичко беше наред.
Против: няма

 , Словакия () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много съм доволен от услугата. Мога само да препоръчам на всички. Следващия път ще резервирам само чрез тях.
Против: Всичко е наред.

 , UAE () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Ние работим в Саудитска Арабия и всеки път използваме услугите ви за наем на мотоциклети. Вашата компания е станала известна със своето чудесно обслужване, топ мотори и грижа за клиентите! Продължавайте страхотната работа! Ще се видим това лято!
Против: няма

 , Италия () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата

За: Страхотно обслужване! Местоположение Крит: моторът беше доставен в хотела и върнат на летището, винаги навреме! Наистина любезен персонал и разумна цена! Ще се видим следващия път!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Ние използвахме компанията през юни за 22 момчета за трансфер. Страхотно обслужване и любезни водачи. Ще използваме отново МОТОРОАДС.
Против: няма

 , Република Чехия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много полезна онлайн информация, както и по време на телефонен разговор! Господинът, с когото разговарях, беше професионален и много добре говореше английски. Той ми помогна и аз успях да продължа с резервацията.
Против: Нищо

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Изключително професионално и навременно обслужване. Хареса ми, че имах възможност да наема колата на удобно за мен място. Автомобилът ми беше доставен в чудесно състояние. Нямаше никакви проблеми с него през нашето пътуване от близо 1000 мили през не толкова идеалните за България пътища!
Против: Нищо


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.