Отзиви на клиентити за  » Стр. 15

Стр. 15  » Отзиви на клиенти
 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Свързахте се с тях за въпроси и получихте чудесно обслужване на клиентите в сравнение с други компании.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Ние ползвахме услугите на Мотороудс миналата година и сме много доволни. Хората ни чакаха на летиштето. Колата беше в перфектно състояние. Никакви проблеми по време на престоя ни. 24/7 връзка с някой от екипа. Препоръчваме Мотороудс на всеки който има нужда от кола под наем. И не на последно място цените- Няма такива цени!
Против:

 , Република Чехия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви за отличното обслужване. Всички споразумения са изпълнени. Предполагаме, че ще използвате услугите си следващата година. В Испания или Италия.
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Използва се коли под наем на МОТОРОУДС в продължение на много години. Винаги имах добро обслужване, бях изпълнен навреме и винаги имаше някой, който да ни чака да получим колата след завръщането. Наетите автомобили винаги са били надеждни, чисти и подхранвани. МОТОРОУДС предлагат добра цена за парите и няма да се колебаят да ги използват отново
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Това е вторият път, когато използвах МОТОРОУДС и не можех да бъда по-доволен от предоставяната от тях услуга. Преди да използвам МОТОРОУДС използвах две други компании, които ме разочароваха и пристигнаха късно и имаха неприятелски шофьори. Сега използвах МОТОРОУДС за трансфер от Скопие до Боровец, от София до Боровец и от Боровец до София, и на трите случая водачите бяха навреме или рано, превозните средства бяха чисти и шофьорите бяха любезни и приятелски настроени. Отсега нататък ще използвам само МОТОРОУДС, те са най-добрите!
Против: Няма

 , Израел () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Добро обслужване, конкурентни цени. Ще дойде отново.
Против:

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: За втора поредна година аз проектирах Toyota Camry 2. 4i за две седмици в края на юни (2015) с пътуване до Гърция. Вместо това, избраната кола предлага дизелов двигател Ford Mondeo последна модификация. Автомобилът е в отлично състояние, цялото семейство се побира удобно. Цялото семейство беше много доволно! Към момента на подаване на летище София всичко е точно: те направиха на гишето, всичко беше бързо и удобно. Те също предадоха на летището: и никакви оплаквания. Тази година определено ще наема кола от вас.
Против: Не, всичко беше наред

 , Обединени Арабски Емирства () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Моят наем беше прекрасен, на летището ме посрещна приятелски човек, който ме отведе до колата ми. Подписах всички документи и си тръгнахме. Автомобилът беше много икономичен за бензина и ние пътувахме из цяла България, колата беше надеждна, нямаше проблеми. Услугата беше страхотна, ще използвам МОТОРОУДС отново на бъдещите си пътувания. Благодаря ви, Майкъл Палмър.
Против: Няма

 , България () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: трансферът беше половин час закъснял поради екстремни метеорологични условия, а именно 2 фута от сняг, но все пак нашите гости бяха там, точно навреме, за да се свържат транспорт, шофьорът беше отличен, много благодаря
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.