Отзиви на клиентити за  » Стр. 30

Стр. 30  » Отзиви на клиенти
 , Дания () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: exelent услуга ние whas около 20min delate на летището, аз говоря твърде на водача и тя казва, абсолют няма проблем. си whas същото, когато се върнем delate в хотела той просто казвам, вземете го esy wiil получите fligth. перфектната услуга и следващия път сигурна, че същата компания. Карстен
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Открих тази компания онлайн 24 часа преди да пътувам до Барселона - те не можеха да са по-полезни и аз говорих с тях по телефона няколко пъти, за да се уверя, че всичко е наред. Мопедът беше извън зала „Пристигащи“ на летището и аз го оставих на същото място 24 часа по-късно - просто превъзходно!
Против: Няма!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Използвахме МОТОРОУДС, за да наемем автомобил всеки път, когато дойдем в България, което е два пъти годишно през последните 4 години. Услугата е ефективна и приятелска. Единственият път, когато имахме проблем с изпускателната тръба на автомобила, той веднага беше разрешен и колата се качи и замени деня, в който го докладвахме.
Против: Само веднъж имаше кола, която светлините не бяха големи през нощта.

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Благодаря много на Дими от МОТОРОУДС София, който беше много приятелски настроен и професионален. Цялата работа с хартия е приключила, когато пристигнахме и комуникацията с Дими по пощата беше ясна и лесна. Получихме 2 BMW GS650 модел 2014 с цялото оборудване, което поискахме и дори повече. Освен това Дими ни даде пълна подробна карта на България и провери времето за нас. Наистина препоръчвам тази услуга и се надявам да опознаете България с мотоциклети с МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Страхотно обслужване и нова кола!
Против: няма

 , Ливан () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Отличен.
Против: няма

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Автомобил под наем в Пловдив. Те се отправиха директно към автогарата, както искаха. Колата беше същата като тази, резервирана през обекта, почти нова.
Против: Благодаря ви, всичко е наред. Не забравяйте да използвате услугите на вашата компания следващия път.

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Наехме кола няколко пъти напоследък и бяхме доволни от нивото на обслужване. Ние вярваме, че от гледна точка на ценовото качество, МОТОРОУДС е много атрактивна и очакваме с нетърпение да продължим сътрудничеството.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Наехме кола за една седмица, пътувахме от софийското летище до банско и през централна България. представител е приятелски, имате нужда от приличен автомобил, за да се насладите на пътуване това е компанията, която трябва да изберете! Благодаря ви за отличното обслужване. Мисля, че ако
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.