Отзиви на клиентити за  » Стр. 34

Стр. 34  » Отзиви на клиенти
 , UK () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Добра надеждна услуга. Препоръчал съм услугата ви на други, които също са резервирали с вас. Надявам се да ви използвам отново за трансфер. Благодаря ти.
Против:

 , England () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Фантастично обслужване. Любезен и полезен. Пристигнаха навреме и бяха бързи.
Против:

 , USA () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Вие помогнахте на моите клиенти, семейство Блатнерс през август с частен трансфер до летището в Букурещ и те бяха доволни от услугата. Мисля, че всичко мина добре и това е положителна обратна връзка за вас да бъдете използвани за в бъдеще. Благодаря ви. Надявам се да ви използвам отново, когато имам клиенти във вашия район.
Против:

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Благодаря ви много за колата под наем. Ще използвам вашите услуги отново. Персоналът е много приятелски настроен и автомобилът е в добро работно състояние без проблеми. Благодаря.
Против:

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Услугата беше много добра. Бърза реакция и бях получил всяко нещо, което поисках. Благодаря ви
Против:

 , Канада () Услуга:  АТВ & 4WD
   Рейтинг на услугата
За: Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за прекрасните пожелания за тазгодишната Коледа и предстоящата Нова година, наистина го оценяваме! Разбира се, че ви пожелаваме на всички вас, които ни помогнаха да направим нашето пътуване до България прекрасен успех по-рано тази година, много весела Коледа, а също и щастлива и успешна година на целия екип. Всичко най-хубаво за вас и ние сериозно мислим да отидем в България тази година, както вече споменахме на персонала, ако направим това пътуване възможно, може да сте добър партньор при планирането на нашата ваканция! Имаме вашата електронна поща в нашата адресна книга! С най-добри пожелания.
Против:

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Здравейте на всички в МОТОРОУДС само една бърза линия, за да ви пожелая щастлива Коледа и с нетърпение очакваме да наемем друга кола от вас през април. ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Против:

 , UK () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Страхотна услуга, навреме и добър шофьор, ще използваме отново. Благодаря
Против:

 , USA () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бях много доволен от отговора, който получих от Мотороадс. Те реагираха бързо на моето искане, подготвиха маршрут и предложиха да направят за мен за всякакви промени в маршрута. Освен това те бяха готови да се съобразят с молбата ми в последната минута без оплакване. В крайна сметка не използвах компанията, но само защото моите времеви ограничения направиха пътуването ми кратко. Но аз със сигурност планирам да използвам техните услуги в бъдеще. Всъщност, надявам се да направя планове достатъчно предварително, за да ми бъде позволено по-дълго пътуване следващия път. Аз цитирам МОТОРОУДС в този имейл, така че те да са наясно колко съм доволен от тяхната услуга. Много благодаря.
Против:

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Това е само една бърза бележка да благодаря на вас и на екипа на МОТОРОУДС за услугата през уикенда. Благодарим Ви за търпението с връщането на автомобила (след като ни бе дадено погрешно указание от страна на полицията! ), и по-специално бихме искали да похвалим Вашия представител Миро, който достави и взе колата. Той беше приятелски настроен и много полезен. Ние със сигурност ще препоръчаме вашата услуга. Благодаря.
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.