Отзиви на клиентити за  » Стр. 34

Стр. 34  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Бих искал само да кажа, че това е 3-тата година, в която резервирам оборудване за ски и ски и проходи с мотори и още веднъж всички служители, с които се занимавах в МОТОРОУДС, бяха фантастични. excellet клиентите service. all персонал ми помогна, когато имам нужда от помощ. Целият ми опит за ски ваканция е фантастичен, защото от професионализма, който получих от екипа на мотороадите, и очаквам с нетърпение и моята ски ваканция в град Банско. транспорт = отлично. съчетание отлично. благодаря ви за всички в МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Полша () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Наех BMW GS за 6 дни през май 2013 г. Процесът на резервация беше лесен и разумна цена. Моторът беше в добро състояние и добре поддържан. Удоволствие е да се справим с мотори.
Против: Няма

 , Ирландия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Здравейте, ние сме група приятели, които пътуваха от летище Бургус до синеморец миналото лято. Бяхме посрещнати на летището от нашия шофьор и имахме много приятно пътуване до хотела. На нашето връщане нямаше нужда да потвърждаваме пътуването си до летището, когато шофьорът беше там навреме, и двамата шофьори бяха много приятни, че и ще препоръчаме на нашите приятели. Ние отново резервираме за лятото на 2014 година. Всъщност не можем да кажем достатъчно за тази услуга и цена. Добре направени мотородове желаят да има такава услуга в моята родна страна
Против: Няма

 , Netherland () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Много щастлив с кола под наем, отлична комуникация, много приятен и гъвкав. Наех кола в продължение на 15 дни през периода на Коледа-Ню Йорк, и докато при пристигането ми избраната марка не беше на разположение, представителят на МОТОРОУДС всъщност ме чакаше с кола с безплатен ъпгрейд, далеч над класа, който първоначално бях резервирал, без допълнително заплащане - много щастлив. През целия период на наема ми се е случило малко пътнотранспортно произшествие, което също е много щастливо от диалога, гъвкаво и на дата и място на отпадане, тъй като поисках удължаване в рамките на по-малко от 24 часа. Определено ще обмислят отново да правят бизнес с тях. Досега етиката и професионализмът са на върха.
Против: Няма
MOTOROADS ОТГОВОР:

Dear Alexander,
There were two separate insurance events throughout your rental period:
1. Damage to the side of the car 100% covered by the insurance. You paid nothing - not a single cent.
2. Missing car emblem. Unfortunately, the emblem of the car is something not covered by any insurance company in Bulgaria and this is described in our terms of service. We kindly asked you to pay only 15 EUR (30 Leva) to replace the missing emblem. The price we asked is exactly the price of the item in the auto shop - not a single cent extra.
Team Motoroads

 , UK () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Използвали сте мотороди за няколко години за нашите трансфери до Боровец! Отлично обслужване винаги навреме. Ще продължим да използваме мотороади за нашите годишни сноуборд приключения!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлични цени за наем на ски и моторни шейни. Много полезна компания Определено ще използва отново Paul & Katie
Против: Нито едно

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Имахме две незабравими летни почивки в България с МОТОРОУДС, и двете от тези празници бяха страхотни, прекарвайки прекрасно качество на времето и отдих в семейния хотел Sentido в курорта Golden Sand. Аз и моето семейство не можем да изразим нашия положителен опит с тази туристическа агенция! Те са истински експерти и бих искал да ги препоръчам за всеки, който търси достъпно време за почивка в България. МОТОРОУДС ви предлага висококачествена туристическа услуга и те наистина са добра стойност за парите!
Против: Само положителни коментари, тъй като бяхме много доволни и планирахме да се върнем в България с Motoroads в бъдеще!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Няколко пъти сме използвали мотори за трансфери по групова ски ваканция до Банско. Използваното превозно средство винаги е било в отлично състояние и водачите са винаги бързи и учтиви. Силно бих препоръчал техните услуги.
Против: няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Бих искал да благодаря на екипа на МОТОРОУДС за големите услуги, които те предоставиха. Наех кола от летище София и всичко беше начина, по който бях обяснена, когато резервирах колата. Мога да кажа, че това беше най-доброто обслужване на клиентите, което получих в България по време на престоя ми. (Благодаря ви, Алекс) Аз определено ще използвам и препоръчвам тази компания. Най-добре, Илияна
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Вашият сайт се открояваше от останалите като много професионален и лесно насочван. Имате по-голям брой точки за поемане и връщане в сравнение с други компании.
Против: няма

 , САЩ () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много щастлив с услугата
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.