Отзиви на клиентити за  » Стр. 29

Стр. 29  » Отзиви на клиенти
 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Доставка навсякъде и приятелски настроен персонал.
Против: никога не получавайте отговори по имейл, някои проблеми с комуникацията

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
   Рейтинг на услугата
За: Здравей отново. Имахме отличен опит с МОТОРОУДС. Благодарим на Борислава, че ни помогна да уредим трансфера ни от Несебър до Букурещ и моля да предадете огромна благодарност на нашия шофьор, който беше приятелски настроен и се движеше много безопасно, въпреки много дългото пътуване. Все още съм изумен, че успяхме да хванем влака навреме. Никога не бихме могли да го направим без вас!
Против: няма

 , Руската федерация () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви много! Всичко беше страхотно! Въпреки факта, че самолетът се забави за повече от час, бяхме посрещнати на летището. Кацанахме в Солун Гърция и трябваше да отидем в Сандански в България. На границата шофьорът ни помогна да проверим паспортите (имаме отворен Шенген). Всичко беше страхотно. Благодарение на вашата компания и шофьор Станислав имахме едно добро пътуване!
Против: Няма

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Представителя в Русе беше много дружелюбен и коректен. Колата изглеждаше като нова и бе идеално поддържана. Отлично обслужване, без проблеми.
Против: няма

 , Нова Зеландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, приятелска жена достави колата. Беше много гъвкава с времето за връщане 10 дни по-късно и дори ме закара на гарата, след като дойде в моя хотел да взема колата. Първоначално бях малко обезпокоен, когато търсих онлайн компания, за която не съм чувал преди, но вече ще използвам тази компания в бъдеще. Световните компании не са толкова гъвкави. Препоръчвам тези момчета всеки ден.
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Положителен опит. Пътуването мина добре, шофьорът беше точен както по време на пътуването, така и на връщане и като се има предвид продължителността на пътуването (от София до Слънчев бряг), той позволи и спря за закуска или обяд.
Против: няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Всичко беше перфектно. Получихме колата в нашия хотел и го върнахме на летището. Много приятен персонал и много удобна и удобна кола. Аз наистина добра услуга, която cntributed на прекрасна ваканция.
Против: Нищо за оплакване. Всичко беше перфектно!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Услугата работи точно така, както трябваше - готови и чакащи при пристигането ни, готови и чакащи или ни на излитане. Чисто, удобно превозно средство и приятелски шофьор. Много добра стойност и силно препоръчително.
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Намерих тази услуга много професионална: много ефективност, висока надеждност. Имам Opel Zafira (вместо Ford Fiesta, защото Fiesta не е на разположение) и помоли колата да бъде предоставена от пътна карта. Когато взех колата, забелязахме, че картата липсва и мъжът от агенцията го купи веднага. По мое мнение е чудесен избор за всеки, който иска да опознае България с кола
Против: Наистина нямам какво да кажа срещу услугата. Напълно удовлетворени. Ако се върна в България, със сигурност отново ще наема кола от тази агенция.


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.