Отзиви на клиентити за  » Стр. 20

Стр. 20  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Това е за втори път под наем с тази компания и бяхме много доволни от услугата. Колата беше страхотна и нямаше проблеми с приемането и предаването. Всичко мина както беше планирано и персоналът беше много любезен.
Против: Няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Търсейки да наема кола, попаднах на вашия сайт. При вас Намерих колата, която ме удовлетворява с всичката необходима информация относно наемането.
Против: няма

 , България () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Опитът ни с тази компания беше страхотен. Колата дойде точно в момента, в който я очаквахме, а шофьорът беше приятен, чист и любезен млад мъж. Той ни заведе много професионално в един много чист и добре поддържан ван. Името на шофьора беше Питър и той спря, където беше възможно и когато имахме нужда от кратка почивка. Пристигнахме навреме до нашата дестинация. Тъй като ние харесахме услугата, поръчахме / резервирахме в тази компания и нашето завръщане у дома. Силно се надяваме, че компанията ще използва същия шофьор.
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Автомобил в отлична форма, чудесно обслужване при регистрация.
Против: Няма

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Добра организация на работата с клиента. Срещнахме се на летището, бързо подписахме договор, взехме BMW 320 и потеглихме. Също така лесно и своевременно предаване на колата. Нямаше проблеми с колата.
Против: няма

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата
За: Много добро обслужване, мотоциклетът беше почти нов и добре обслужван. Екипът беше много полезен във всеки аспект.
Против: Няма

 , Ирландия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Наех BMW GS1200 от летище Барселона - излязох през вратата и моторът ме чакаше. Моторът имаше много място за съхранение. Добре поддържан с добри характеристики. Антон ми предложи помощ, ако имам нужда от нещо през моята ваканция.
Против: Нищо

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Много добра цена за коли под наем. Персоналът беше много услужлив и приятелски настроен. Имах няколко проблема с първата кола, но те отреагираха много бързо и ефективно. Определено ще използвам МОТОРОАДС отново за почивката си следващата година.
Против: Няма

 , Германия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Висококачествено обслужване!
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Имах под наем мотоциклет за трети път. Наех BMW GS650F в Аликанте. Имах добър опит и една година по-късно наех BMW GS800 от Барселона. И двата пъти имах почти нови мотоциклети, добри условия, дори кутиите, които наемах, бяха страхотни и нови. За трети път наех BMW GS650F за дъщеря си и XT 660 за себе си на Крит (гръцки). Услугата беше чудесна, и двата мотоциклети бяха доставени навреме на летището. И всичко беше подробно обяснено. Имах мобилен номер, предложен за спешни случаи. Препоръчвам компанията. Мисля си за нов наем, който ще направя скоро.
Против: Нищо

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване от началото до края! Лесна резервация и отлична комуникация. Автомобилът е много чист, безпроблемен и процесът на получаване е само 5 минути. Определено ще използваме услугата им отново! Благодаря ви МОТОРОУДС!
Против: Няма проблеми тук


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.