Отзиви на клиентити за  » Стр. 31

Стр. 31  » Отзиви на клиенти
 , UK () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Използвали сте мотороди за няколко години за нашите трансфери до Боровец! Отлично обслужване винаги навреме. Ще продължим да използваме мотороади за нашите годишни сноуборд приключения!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлични цени за наем на ски и моторни шейни. Много полезна компания Определено ще използва отново Paul & Katie
Против: Нито едно

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Имахме две незабравими летни почивки в България с МОТОРОУДС, и двете от тези празници бяха страхотни, прекарвайки прекрасно качество на времето и отдих в семейния хотел Sentido в курорта Golden Sand. Аз и моето семейство не можем да изразим нашия положителен опит с тази туристическа агенция! Те са истински експерти и бих искал да ги препоръчам за всеки, който търси достъпно време за почивка в България. МОТОРОУДС ви предлага висококачествена туристическа услуга и те наистина са добра стойност за парите!
Против: Само положителни коментари, тъй като бяхме много доволни и планирахме да се върнем в България с Motoroads в бъдеще!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Няколко пъти сме използвали мотори за трансфери по групова ски ваканция до Банско. Използваното превозно средство винаги е било в отлично състояние и водачите са винаги бързи и учтиви. Силно бих препоръчал техните услуги.
Против: няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Бих искал да благодаря на екипа на МОТОРОУДС за големите услуги, които те предоставиха. Наех кола от летище София и всичко беше начина, по който бях обяснена, когато резервирах колата. Мога да кажа, че това беше най-доброто обслужване на клиентите, което получих в България по време на престоя ми. (Благодаря ви, Алекс) Аз определено ще използвам и препоръчвам тази компания. Най-добре, Илияна
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Вашият сайт се открояваше от останалите като много професионален и лесно насочван. Имате по-голям брой точки за поемане и връщане в сравнение с други компании.
Против: няма

 , САЩ () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много щастлив с услугата
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Страхотен сайт, той наистина помага, че всичко е написано на английски език. Въпреки това предлагам по-директен начин да видите автомобилите.
Против: няма

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бих искал да благодаря на Дими за спешното колоездене. Започнах онлайн процедурата по наемане в сряда вечерта и вече бях на велосипед в четвъртък рано сутрин с цялото оборудване, което съм поискал. Благодаря много.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: За последните 6 години съм резервирал кола под наем в МОТОРОУДС и винаги съм бил много доволен от услугата, която моето семейство и аз сме получили. Нашите полети често са пристигали много късно през нощта или много рано сутрин и винаги е имало някой, който да ни посрещне, дори когато сме закъснели. Отлично обслужване.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.