Отзиви на клиентити за  » Стр. 31

Стр. 31  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Наехме автомобили от тази компания през последните три години, вероятно 12 пъти. Имахме три различни коли. Всички бяха много добри. Хората, които ни посрещат на летището, винаги са любезни и информативни, колите винаги са чисти. Не мисля, че ще търсим никъде другаде, тъй като услугата е отлична.
Против: Няма!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване. Шофьорът беше навреме и в двете посоки и беше много учтив и полезен. Шофирането му беше съпричастно към нас като пътници на някакви изкривени, лошо качествени пътища.
Против: няма

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: За първи път се резервира колата за 12 дни. Обслужване навреме, колата осигури клас по-висока за същата цена, отговори веднага на повиквания по време на наемния период, много полезни и приятелски. По време на доставката, няма и проблеми, ние сме много доволни, че със сигурност ще я използваме следващия път!
Против: Нищо не може да се оплаква, всичко е много добро.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Абсолютно отлично обслужване чрез! използван за превоз до и от летище София до Боровец в България, добро качество на използваните коли, персонала много приятелски и щастливо натоварване / разтоварване на наш багаж за нас и много любезен и винаги навреме . . . върха ги добре! ще ги поръчам през следващата година :)
Против: няма

 , Кипър () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Пътувах от София до Борвец и мога само да кажа, че услугата беше фантастичен шофьор, който ме чакаше, когато минах през митниците и бях навреме за моето завръщане в София в 3 часа сутринта, ще препоръчам мотороадите и ще ги използвам отново
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Ски & Сноуборд
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Ние използваме моторни пътища всяка година, за да резервираме нашите ски пакети, открихме, че те са изключително полезни и често са приспособили пакетите, за да отговарят на промените в организацията на пътуването без колебание. Те са супер бързи и ефективни, препоръчахме на приятел, който също беше впечатлен и ги използва отново 2-ра година. Те правят това, което казват и когато го казват.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Използвал съм мотори за коли под наем за последните ми 3 посещения в България и ще продължа да ги използвам за бъдещи посещения. Автомобилите са с висок стандарт на конкурентни цени. Всеки път, когато бях посрещнат от друг член на персонала и ги намерих точни и приятелски настроени. Нямам никакво колебание да препоръчам тази компания на всеки, който се нуждае от кола под наем в България. Поддържайте добрите момчета!
Против: След като използвах мотороади на 3 пъти сега, все още не съм открил никакви минуси.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване се грижеше за автомобили фантастични връзки с клиентите ви благодаря.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Бих искал само да кажа, че това е 3-тата година, в която резервирам оборудване за ски и ски и проходи с мотори и още веднъж всички служители, с които се занимавах в МОТОРОУДС, бяха фантастични. excellet клиентите service. all персонал ми помогна, когато имам нужда от помощ. Целият ми опит за ски ваканция е фантастичен, защото от професионализма, който получих от екипа на мотороадите, и очаквам с нетърпение и моята ски ваканция в град Банско. транспорт = отлично. съчетание отлично. благодаря ви за всички в МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Полша () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Наех BMW GS за 6 дни през май 2013 г. Процесът на резервация беше лесен и разумна цена. Моторът беше в добро състояние и добре поддържан. Удоволствие е да се справим с мотори.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.