Отзиви на клиентити за  » Стр. 25

Стр. 25  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много добро съотношение цена / качество, голямо отпадане и опит за събиране за нас. Говори добър английски. Администрацията и резервацията бяха изцяло напреднали и ефективни. Шофьорът, който вдигна автомобила в края на краищата, дори се върна и ни намери на летището, за да ни донесе нещо, което сме оставили в превозното средство!
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване. Шофьорът чакаше с ясен знак, взе куфарите и колата беше наблизо паркирана. Там бяха поискани две детски седалки. Удобен транспортер на Mercedes, безплатни бутилки за вода. Добър шофьор, професионалист.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Първокласно обслужване. Приятелски услужлив персонал. Чака ни при пристигането си на летище Бургас, когато кацнахме и отново, когато върнахме колата. Нищо не бе прекалено много неприятно. Определено ще ги използваме отново и ще ги препоръчаме на цялото ни семейство и приятели. Благодаря ви много, че направихте нашия празник свободен!
Против: Няма !

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Те взеха колата от 10 юли до 18 юли за пътуване до Гърция. Колата беше чиста, караха се навреме, дизайнът и контактите с представителя: всичко беше ясно, бързо, бетонно. ще вземем колата само тук
Против: Не намерих

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Цените на МОТОРОУДС бяха много конкурентни и те имаха налични коли по време на пик, когато други агенции не го направиха. Донесоха колата на прага до вратата ми в уговореното време и я взеха без никакви притеснения. Определено ще ги използвам отново.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Добра комуникация преди пътуването. Среща на летището и предаване много ефективна и професионална Моторът беше в много добро състояние, увереността, която много помага, когато си тръгнал сам в нова страна. Услугата за връщане много лесна и ясна, с гъвкавост - в моя случай падна в един добър ресторант в близост до летището. Щастлив съм да препоръчам МОТОРОУДС на всеки и вече имам към членовете на моя велосипеден клуб в Шотландия.
Против: Нищо

 , Белгия () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Използвахме услугата за превоз на автомобили между летище София и хотел Пирин Ски и Спа в Банско и се върнахме. Пътят беше страхотен и шофьорът беше приятен и навреме, за двете пътувания.
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Услугата дойде точно кога и къде го поискахме. Услугата е предоставена много професионално и нашата кола е в добро състояние с пълен резервоар с гориво. Идеален, тъй като всичко, от което се нуждаехме, беше да се уверим, че е пълно при завръщането. Когато всички ние загубихме сигнала по телефона, човекът беше много бърз да се срещне с нас на летището при напускане и ни върна депозита напълно (и на английски, което е бонус, когато напускате страната). много добро обслужване.
Против: Нищо

 , Унгария () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Пътувах с майка си в Несебър и имахме нужда от трансфер между летището и хотела. Шофьорът беше на летището навреме, името ми беше изписано правилно и беше лесно да се забележи. Маршрутът отне още по-кратък, отколкото очаквахме. Когато се върнахме, шофьорът пристигна още малко по-рано - така че всичко мина идеално. Правилна услуга, точна цена - Много съм доволен от МОТОРОУДС! Много съм щастлив да ги открия в мрежата! Благодаря ви момчета!
Против: Нищо отрицателно.


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.