Отзиви на клиентити за  » Стр. 5

Стр. 5  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Обслужването бе на високо ниво. Колата беше в отлично състояне, служителите бяха усмихнати и приветливи. Комуникацията беше много лесна. Доволни сме и винаги ползваме услугите им.
Против: Без забележки

 , Израел () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Кзкарахме снегоход по височините на Пампорово. Беше много вълнуващо преживяване, невероятно красива гледка, чудесно обслужване, много приятелски и полезни водачи. Горещо препоръчвам.
Против: Ръчният нагревател на една от моторните шейни не работеше.

 , Обединени Арабски Емирства () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване! Лесно за резервиране онлайн, лесни за извършване на промени! Винаги навреме, много професионални, чисти коли, много надеждни! Използвам ги за последните 4 години и винаги съм бил доволен! Силно препоръчвам!
Против: Няма такова!

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване! Навременно посрещане на летището, бързо оформяне на всичко. Трети път вземам под наем от МОТОРОУДС и имам страхотно обслужване. Наистина препоръчвам!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Лесна за ползване услуга с добра комуникация. Добре подготвени велосипеди и много услужлив персонал в офиса на Майорка. Ще използвам отново.
Против: Няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване! Много професионален и любезен! Благодаря ви за всичко, което правите МОТОРОУДС!
Против: Няма

 , Швеция () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Взехме под наем Honda Africa Twin на летище Малага. Много приятелски и професионален персонал (Paco) беше там с мотора да ме посрещне. Лесно приемане без никакви проблеми. Моторът беше в перфектно състояние и Пако дори ми предложи „добри маршрути“ в планините. Отпадането беше също толкова лесно от терминала на летището. Много гладко. Като цяло отличен опит, пет звезди и силно препоръчваме!
Против: Няма

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Получихме нашата Kia Rio при пристигането ни на летището в София. Колата беше удобна във всяко отношение за нас и за нашия син. Процедурата по наемане е лесна и бърза, персоналът е компетентен и приятелски настроен. Ние нямахме никакви проблеми да пътуваме из страната.
Против: Няма

 , Швеция () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Аз и брат ми наехме два мотоциклета (BMW) в Мюнхен за една седмица. Когато остарееш (аз съм на 69 години), искаш малко повече комфорт в живота. Затова взехме самолета от Стокхолм до Мюнхен сутринта и три часа по-късно взехме мотоциклетите си от МОТОРОУДС! Офисът беше лесен за достъп от летището - влак директно до Ost Bahnhof и след това само на десет минути пеша до магазина. Велосипедите и всички документи бяха подготвени от персонала. Персоналът беше отличен и мотоциклетите в отлично състояние - добра цена! След като наехме мотоциклети от МОТОРОУДС, казвам: Живей лесно - лети, наеми и караш!
Против: Няма

 , България () Услуга:  АТВ & 4WD
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за бързата реакция по организирането и наемането на АТВ в Боровец! Изживяването беше много приятно, придружаваше ни много мило момиче за водач, съобразявайки се с условията и моите умения!
Против: няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Наехме две коли за 8 дни в България. Много добро обслужване. Добри коли. Доставка в хотела на летището, навреме, бързо и без проблеми. Приветливо обслужване. Ако пътуваме в България, ще повторим!
Против: няма

 , Холандия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Наех BMW R1200GS във Фаро преди няколко седмици. Перфектен мотор, чисто нов и с всички възможни аксесоари. Имах чудесно пътуване през Алгарве. Моторът беше получен в офиса, който е разположен близо до летището.
Против: Не приемат AMEX за наем на мотоциклети. Което беше учудващо за мен, защото аз винаги ползвам AMEX при наемането на автомобил, защото AMEX покрива всичките ми допълнителни застраховки. Освен това всичко беше повече от страхотно!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Използвал съм МОТОРОУДС за последните 2 години, откакто започнахме да посещаваме България. Фантастичната услуга, автомобилите винаги са чисти, чудесни и безопасни за шофиране. Ще продължим да използваме МОТОРОУДС.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.