Отзиви на клиентити за  » Стр. 5

Стр. 5  » Отзиви на клиенти
 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване! Много професионален и любезен! Благодаря ви за всичко, което правите МОТОРОУДС!
Против: Няма

 , Швеция () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Взехме под наем Honda Africa Twin на летище Малага. Много приятелски и професионален персонал (Paco) беше там с мотора да ме посрещне. Лесно приемане без никакви проблеми. Моторът беше в перфектно състояние и Пако дори ми предложи „добри маршрути“ в планините. Отпадането беше също толкова лесно от терминала на летището. Много гладко. Като цяло отличен опит, пет звезди и силно препоръчваме!
Против: Няма

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Получихме нашата Kia Rio при пристигането ни на летището в София. Колата беше удобна във всяко отношение за нас и за нашия син. Процедурата по наемане е лесна и бърза, персоналът е компетентен и приятелски настроен. Ние нямахме никакви проблеми да пътуваме из страната.
Против: Няма

 , Швеция () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Аз и брат ми наехме два мотоциклета (BMW) в Мюнхен за една седмица. Когато остарееш (аз съм на 69 години), искаш малко повече комфорт в живота. Затова взехме самолета от Стокхолм до Мюнхен сутринта и три часа по-късно взехме мотоциклетите си от МОТОРОУДС! Офисът беше лесен за достъп от летището - влак директно до Ost Bahnhof и след това само на десет минути пеша до магазина. Велосипедите и всички документи бяха подготвени от персонала. Персоналът беше отличен и мотоциклетите в отлично състояние - добра цена! След като наехме мотоциклети от МОТОРОУДС, казвам: Живей лесно - лети, наеми и караш!
Против: Няма

 , България () Услуга:  АТВ & 4WD
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за бързата реакция по организирането и наемането на АТВ в Боровец! Изживяването беше много приятно, придружаваше ни много мило момиче за водач, съобразявайки се с условията и моите умения!
Против: няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Наехме две коли за 8 дни в България. Много добро обслужване. Добри коли. Доставка в хотела на летището, навреме, бързо и без проблеми. Приветливо обслужване. Ако пътуваме в България, ще повторим!
Против: няма

 , Холандия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Наех BMW R1200GS във Фаро преди няколко седмици. Перфектен мотор, чисто нов и с всички възможни аксесоари. Имах чудесно пътуване през Алгарве. Моторът беше получен в офиса, който е разположен близо до летището.
Против: Не приемат AMEX за наем на мотоциклети. Което беше учудващо за мен, защото аз винаги ползвам AMEX при наемането на автомобил, защото AMEX покрива всичките ми допълнителни застраховки. Освен това всичко беше повече от страхотно!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Използвал съм МОТОРОУДС за последните 2 години, откакто започнахме да посещаваме България. Фантастичната услуга, автомобилите винаги са чисти, чудесни и безопасни за шофиране. Ще продължим да използваме МОТОРОУДС.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Използвах МОТОРОУДС, за да ме транспортират от летище Варна до Бяла през последните 6 години. Нивото на обслужване е невероятно. Процесът на резервация е бърз и лесен за достъп. Шофьорът, който ме посрещна, е невероятно точен, професионален и приятелски настроен. Мога да оценя МОТОРОАДС с пет звезди за услугите. Благодаря ви!
Против: няма

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Ползвам услугите на МОТОРОУДС при пътуването ми до България вече втора година. Аз и семейството ми сме ползвали трансфер и автомобил под наем. Искам да подчертая високия професионализъм на служителите, винаги са на уреченото място точно навреме, любезни.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.