Отзиви на клиентити за  » Стр. 5

Стр. 5  » Отзиви на клиенти
 , Кипър () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: фантастично! Винаги навреме, добри цени!
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Прекрасно обслужване, ние ги използваме през цялото време и никога не сме имали проблем. Най-добро обслужване на клиентите. Прекрасни и усмихнати хора, чакащи на летището. Бързо с хартиената работа. Аз наистина препоръчвам МОТОРОУДС на всички. Цялото ми семейство ги използва и ще продължи да го използва. Много щастлив
Против: Нищо

 , Швейцария () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Обратно от една прекрасна седмица в Андалусия. Благодарение на Франциско от Малага за отличната и уникална поддръжка. Всичко беше просто страхотно! Резервацията мина много добре и без проблем. Получих незабавна обратна връзка след резервацията. Мога да го препоръчам на всички!
Против: Няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Наех кола в гр. Русе и останах много доволна от качеството на колата, комуникацията с вашия екип и добрата функционалност на страницата ви. Колата бе доставена на адрес навреме и без никакви забележки в състоянието и. В последствие ми се наложи да удължа наема с два дена - беше много лесно - направих заявка по имейл и получих потвърждението след 2 часа. Единствената ми препоръка е добавяне на функционалност към сайта Ви за плащане на баланса по резервацията през кредитна карта. Това би било допълнително удобство, когато колата се наема от адрес или от по-малките градове и не е наличен физически терминал за кредитна карта. Благодаря Ви отново за чудесното обслужване! Със сигурност ще използвам услугите ви отново при следващото наемане на кола в България.
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Наемаме вече няколко пъти и всеки път услугата е отлична. Приветливи неща, гъвкави с нашите въпроси, точни и професионални. Винаги сме поръчвали среща и посрещане на служба на летище София или Пловдив и екипите във всички случаи са надеждни. Те ни чакат независимо дали има закъснял полет или не. Лесни документи също. Ние силно препоръчваме на всеки, който се нуждае от кола.
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Много добро обслужване, благодаря! Винаги щастлив. Силно препоръчително! :-)
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, бърза комуникация
Против: Няма

 , Кипър () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Препоръчвам тази компания. Наех кола за един месец. Цените са много добри. Услугата беше на ниво и автомобилът беше в изключително състояние. Депозита бешеа малка сума в сравнение с други компании, които искат 3 или 4 пъти в повече. Депозитът ми беше върнат веднага накрая. Приятна комуникация. Ако посетя България отново, ще наема автомобил отново от тях.
Против:

 , Белгия () Услуга:  Велосипед под наем
   Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме!
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Професионално обслужване, хубава кола и безпроблемна работа. Определено ще наемем отново, когато съм в България
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.