Отзиви на клиентити за  » Стр. 5

Стр. 5  » Отзиви на клиенти
 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Имахме страхотен опит да наемем автомобили от МОТОРОУДС в два отделни случая. Техните коли бяха в добра форма и съвсем нови. Те обработиха всички документи, необходими за пътуването до Македония на един от наемите. И те са много гъвкави по отношение на местата за вземане и връщане, така че бихме могли да започнем наемането си на летището или централния автобусен терминал. Обясненията към клиентите също са бързи и задълбочени, ако нещо не е наред, те ще го оправят. Те може и да не са най-евтиният вариант, но предлагат добри коли на добра цена, с много екстри, за да направят вашия престой гладък. Вярваме в използването на местни компании за наемане на автомобили, а МОТОРОУДС оправдава нашата практика.
Против: Няма

 , Ливан () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Прекарахме ваканцията си на меден месец в Истанбул и взехме да пътувам с Vespa по цялата страна заедно със съпругата ми. Без подкрепата на Мотороадс и подготовката на мотора, който избрах, не би било възможно. Благодаря ви за услугата, и ще ви препоръчвам!
Против: Страхотно обслужване и скромни хора хубаво лечение, единственото ми желание, ако бях под наем под наем: D, но не е проблем, аз все още препоръчвам!

 , Израел () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Наемайте кола само в тази фирма. Най-добрите цени и най-добрите услуги. Не се подвеждайте от други супер евтини оферти, за които нарая ще платите много повече.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: За трети път, щастие! Използвахме МОТОРОУДС за трети път и получихме страхотна услуга! Отлична цена! Мога наистина да ви препоръчам!
Против: няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Наистина се насладих на моето каране около планините близо до София с моят 650GS от МОТОРОУДС. Бяха наистина лесни за работа, велосипедът беше страхотен и аз напълно ги препоръчвам.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване още веднъж, персонала е приятелски, цените са много конкурентни, аз няма да търся по-евтини цени, вече ще използвам само МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Колата беше добра, перфектно обслужване, много благодаря за страхотно обслужване МОТОРОУДС!
Против: няма

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Перфектно обслужване, любимата ми фирма, горещо препоръчвам. Никакави проблеми.
Против: Няма

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Супер мотоциклети, приемане и връщане без проблеми. Чудесна комуникация и работа! Супер!
Против: Няма

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Перфектно обслужване. Ползвам услугите на МОТОРОУДС повече от пет години и ще ги използвам за напред. Благодарности на екипа.
Против: Нямам забележки

 , Република Чехия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Най-професионалния доставчик на услуги, който използвахме в България! Мотоциклетите бяха в отлично състояние, получаването и предаването бяха много гладки. Благодаря много!
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.