Отзиви на клиентити за  » Стр. 28

Стр. 28  » Отзиви на клиенти
 , Канада () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: След дълъг полет, над 20 часа, ние имахмебеше трансфер и шофьорът ни чакаше на летището. МОТОРОУДС е добър вариант, който е на разумни цени. Шофьорът ни чакаше, когато излязохме от багажната зона и бързо стигнахме до центъра на София. Използвахме услугата два пъти и двата пъти бях щастлива и впечатлена от получената услуга. Шофьорите помагаха с багажа и бяха любезни. Колите бяха чисти. Намирам, че и резервацията е много лесна. Онлайн обратната връзка също ми помогна да взема решение да използвам тази компания. Силно бих ги препоръчал и ще ги използвам отново в бъдеще.
Против: Няма

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Много добро обслужване!
Против: Няма

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Доставка навсякъде и приятелски настроен персонал.
Против: никога не получавайте отговори по имейл, някои проблеми с комуникацията

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
   Рейтинг на услугата
За: Здравей отново. Имахме отличен опит с МОТОРОУДС. Благодарим на Борислава, че ни помогна да уредим трансфера ни от Несебър до Букурещ и моля да предадете огромна благодарност на нашия шофьор, който беше приятелски настроен и се движеше много безопасно, въпреки много дългото пътуване. Все още съм изумен, че успяхме да хванем влака навреме. Никога не бихме могли да го направим без вас!
Против: няма

 , Руската федерация () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви много! Всичко беше страхотно! Въпреки факта, че самолетът се забави за повече от час, бяхме посрещнати на летището. Кацанахме в Солун Гърция и трябваше да отидем в Сандански в България. На границата шофьорът ни помогна да проверим паспортите (имаме отворен Шенген). Всичко беше страхотно. Благодарение на вашата компания и шофьор Станислав имахме едно добро пътуване!
Против: Няма

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Представителя в Русе беше много дружелюбен и коректен. Колата изглеждаше като нова и бе идеално поддържана. Отлично обслужване, без проблеми.
Против: няма

 , Нова Зеландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, приятелска жена достави колата. Беше много гъвкава с времето за връщане 10 дни по-късно и дори ме закара на гарата, след като дойде в моя хотел да взема колата. Първоначално бях малко обезпокоен, когато търсих онлайн компания, за която не съм чувал преди, но вече ще използвам тази компания в бъдеще. Световните компании не са толкова гъвкави. Препоръчвам тези момчета всеки ден.
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Положителен опит. Пътуването мина добре, шофьорът беше точен както по време на пътуването, така и на връщане и като се има предвид продължителността на пътуването (от София до Слънчев бряг), той позволи и спря за закуска или обяд.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.