Отзиви на клиентити за  » Стр. 28

Стр. 28  » Отзиви на клиенти
 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Благодарим, радвам се да видя че в България се работи в положителен смисъл, скоро ще ползваме отново вашите услуги.
Против: няма

 , Белгия () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Много добро обслужване за транспорт между летище София и Пазарджик. Винаги навреме и добър шофьор.  
Против: няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Запазихме кола под наем от МОТОРОУДС. com отново като миналата година, за да пътуваме в България. Полетът ни от Рим, Италия, се приземи в София с 2 часа закъснение. Въпреки това, представител на компанията за коли под наем, хубава млада дама ни очакваше. Всичко беше гладко и отлично. Прекарахме 15 минути, за да приключим работата с документите, взехме ключовете и готово: бяхме зад волана. Добра работа с МОТОРОУДС, те винаги се стремят да ви предоставят най-доброто обслужване. Хубава работа. Благодаря ви. Моля, поддържайте го!
Против: Няма

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата
За: Хареса ми всичко, благодаря!
Против: Добро обслужване, бързо и любезно. Благодаря!

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Използвах услугите на компанията за първи път през есента на 2014 г., взеха под наем кола за пътуване из България! Страхотен автомобил, чист, доставен навреме на хотела и върнат на същото място. Всичко е ясно и навреме. Цените по мое мнение са повече от достъпни. Лицето за контакт говори перфектно руски! Аз препоръчвам!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Това е първият път, когато използвахме тази услуга и бяхме приятно изненадани, тъй като имахме с нас двегодишни близнаци.Бяхме посрещнати при пристигането от нашия шофьор на такси във Варна и автомобилът беше просторен за нас четиримата и имахме две детски седелки, готови за малките. Тъй като бяхме на личен адрес, тя знаеше как да стигне до там без указания. На връщане отново същият водач беше точен и учтив. Определено бих препоръчал тази услуга във Варна.
Против: Не мога да се сетя за нищо.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Исках да наема Ducati за три дни, за да карам през прохода Stelvio. След като разгледах редица компании за наем на мотоциклети и прочетох обратната връзка, реших да резервирам с МОТОРОУДС. Попълних формуляра за лесна резервация и в рамките на един ден се свързахме с Мария, която беше много полезна и потвърди резервацията ми за Ducati Hyperstrada 800. Платих депозита, който беше много разумно £ 79 и уредих наемането да бъде на Пристигане на летище Бергамо. Една седмица преди моето заминаване получих имейл с обяснение, че моторът, който бях наел, е в инцидент, че МОТОРОУДС ще осигури Multistrada 1200 без допълнително заплащане! В деня на пристигането намерих и шофьора Умберто с мобилен телефон (той беше на 50 метра от мен). Намерихме подходящо място и моторът скоро беше готов. Умберто ми даде много добър брифинг на английски и беше много полезен в отговора на въпроса ми. Моторът беше отличен и дойде с кутия и два коша. След това се качих в Бормио и останах в Sotto Vento превъзходен 4-звезден хотел. Мултистрада беше отлична и не даваше никакви проблеми на преминаванията на Стелвио и Мортирола. Завръщането беше също толкова гладко и бих искал да благодаря на МОТОРОУДС за такова отлично обслужване и бих препоръчал на всеки, който иска да наеме мотор в Италия, да използва тази фирма.
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: След дълъг полет, над 20 часа, ние имахмебеше трансфер и шофьорът ни чакаше на летището. МОТОРОУДС е добър вариант, който е на разумни цени. Шофьорът ни чакаше, когато излязохме от багажната зона и бързо стигнахме до центъра на София. Използвахме услугата два пъти и двата пъти бях щастлива и впечатлена от получената услуга. Шофьорите помагаха с багажа и бяха любезни. Колите бяха чисти. Намирам, че и резервацията е много лесна. Онлайн обратната връзка също ми помогна да взема решение да използвам тази компания. Силно бих ги препоръчал и ще ги използвам отново в бъдеще.
Против: Няма

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Много добро обслужване!
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.