Отзиви на клиентити за  » Стр. 27

Стр. 27  » Отзиви на клиенти
 , Нова Зеландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, приятелска жена достави колата. Беше много гъвкава с времето за връщане 10 дни по-късно и дори ме закара на гарата, след като дойде в моя хотел да взема колата. Първоначално бях малко обезпокоен, когато търсих онлайн компания, за която не съм чувал преди, но вече ще използвам тази компания в бъдеще. Световните компании не са толкова гъвкави. Препоръчвам тези момчета всеки ден.
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Положителен опит. Пътуването мина добре, шофьорът беше точен както по време на пътуването, така и на връщане и като се има предвид продължителността на пътуването (от София до Слънчев бряг), той позволи и спря за закуска или обяд.
Против: няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Всичко беше перфектно. Получихме колата в нашия хотел и го върнахме на летището. Много приятен персонал и много удобна и удобна кола. Аз наистина добра услуга, която cntributed на прекрасна ваканция.
Против: Нищо за оплакване. Всичко беше перфектно!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Услугата работи точно така, както трябваше - готови и чакащи при пристигането ни, готови и чакащи или ни на излитане. Чисто, удобно превозно средство и приятелски шофьор. Много добра стойност и силно препоръчително.
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Намерих тази услуга много професионална: много ефективност, висока надеждност. Имам Opel Zafira (вместо Ford Fiesta, защото Fiesta не е на разположение) и помоли колата да бъде предоставена от пътна карта. Когато взех колата, забелязахме, че картата липсва и мъжът от агенцията го купи веднага. По мое мнение е чудесен избор за всеки, който иска да опознае България с кола
Против: Наистина нямам какво да кажа срещу услугата. Напълно удовлетворени. Ако се върна в България, със сигурност отново ще наема кола от тази агенция.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Използвам МОТОРОУДС в продължение на 6 години, понякога два пъти годишно, тази година събираха членове на нашето семейство на три отделни посещения. Винаги ни очакват на летището, проверяват пристигането на полета ни и никога не сме били подведени. Те пристигат рано в апартамента ни, за да ни върнат на летището. Пътуването е приятно, шофьорите са приятелски настроени и любезни и аз не бих се поколебал да ги препоръчам и всъщност ще ги използвам всяка година.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Много добро съотношение цена / качество. Говорят добър английски. Администрацията и резервацията бяха изцяло безпроблемни и ефективни. Шофьорът, който прие автомобила в края, дори се върна и ни намери на летището, за да ни донесе нещо, което сме оставили в превозното средство!
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване. Шофьорът чакаше с табела, взе куфарите ни и колата беше наблизо. Имаше две детски седалки. Удобен минибус на Mercedes, имахме и безплатни бутилки с вода. Добър шофьор, професионалист.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.