Отзиви на клиентити за  » Стр. 13

Стр. 13  » Отзиви на клиенти
 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви, така че да отговаряте на вашите услуги е точна, професионална с голяма усмивка. Благодаря, Орен
Против:

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Голямо обслужване на клиентите, хубава кола, не може да се каже отрицателен. За първи път с мотори, но определено ще ги запиша отново през следващата година.
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Вече беше третият път, когато резервирахме автомобил чрез мотори (2 х летище Пловдив, 1x летище Варна) и всеки път, когато услугата беше отлична. Определено ще резервираме отново с мотори през следващия път ще имаме нужда от кола под наем в България. Вече препоръчахме мотори на нашите приятели и сме сигурни, че те също ще бъдат удовлетворени.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Бих препоръчал МОТОРОУДС на всеки, който желае да бъде събран и върнат на летището. Бяхме се срещнали и транспортирахме в едно прекрасно чисто климатизирано превозно средство от много приятелска дама. Благодаря ти, Маргарет
Против:

 , Норвегия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: ЗдрастиБлагодаря ви, че шофьорът беше чудесен, моля да го прегърнете от всички нас, пътуването с него беше добро. Lars-Åge Thorvaldsen
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Приветливата, точна и ефективна услуга накара автомобила да наеме приятно изживяване.
Против: Контакт с телефон на английски език би бил полезен, но не и проблем.

 , Дания () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За:  Много добър и лесен първи наем на моторни шейни. Обслужването на клиентите беше отлично и бързо отговори на всички мои въпроси. Ще използвам отново.
Против: Няма

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Много е хубаво, че пътуването из Майорка на мотоциклет BMW 1200 GS, поръчано през МОТОРОУДС, не беше проблем! Мотоциклетът беше навреме и персоналът беше много внимателен. Оборудването отговаря на исканията и техническото състояние не предизвиква никакви оплаквания, а деветте дни, прекарани в Майорка, оставят добри спомени за мотоциклета и пътуването по него. Благодарение на компанията и желанието да използвате услугите ви възможно най-скоро. Благодарение на Александър и Ирина.
Против: Няма коментари.

 , Испания () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата

За: добро обслужване, бързо, чисто и професионално. личният беше много любезен. съоръженията да се спуснат
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване, приятелски настроени хора. Представител ни чакаше, отне 10 минути да вземе колата. Няма ненужна документация. Всичко беше бързо и лесно, това е изключително ценно, когато вече имате 14 часа пътуване с 2 деца зад и 400 км, за да карате напред. Колата беше дори по-добра, отколкото очаквах - с автоматична смяна. Много добре поддържана и надеждна. Ще използвам тези момчета в бъдеще и ще препоръчам на приятели. Благодаря ти.
Против: Не

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Много лесна онлайн резервационна система. Шофьорът чакаше в залата на пристигащите с моето име на борда, веднага щом кацнахме. Много полезен шофьор носеше калъфи за кола и натоварени / разтоварени тежки калъфи. Шофьорът също ни даде информация за местната област. На всичко отгоре много справедлива цена,
Против: Честно казано, нямам никакви минуси на тази услуга и определено ще използвам отново.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата
За: Много хубав опит със скутер в Милано. Имахме страхотно време да карам до езерото Комо и от нашия хотел извън града до центъра на града. Процесът на наемане беше много лесен и определено бих ги препоръчал на всеки. Представителите бяха много полезни и процесът беше доста лесен.
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.