Отзиви на клиентити за колела » 

колела » Отзиви на клиенти
 , Холандия () Услуга:  Велосипед под наем
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Наех велосипед CROSS Touring LUX за седмица, общо 400 км на павиран път, а понякога и по-груби. Като цяло много добър велосипед, с добри спирачки, плавни предавки и достатъчно удобна седалка.
Против: След няколкостотин километра разбрах, че една от гумите е образувала лека издатина.

 , Белгия () Услуга:  Велосипед под наем
   Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме!
Против: няма

 , Украйна () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Най-накрая намерихме велосипед под наем за туристи в Барселона - от МОТОРОУДС. Много удобни, бързи, не скъпи и най-важното, можете свободно да се движите из Барселона и да разглеждате целия град, както и най-уединените кътчета на този красив град. Браво МОТОРОУДС. Успехи и просперитет за вас. Благодарим ви, че давате на туристите възможност свободно и бързо да се движат по красиви места.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Имахме две незабравими летни почивки в България с МОТОРОУДС, и двете от тези празници бяха страхотни, прекарвайки прекрасно качество на времето и отдих в семейния хотел Sentido в курорта Golden Sand. Аз и моето семейство не можем да изразим нашия положителен опит с тази туристическа агенция! Те са истински експерти и бих искал да ги препоръчам за всеки, който търси достъпно време за почивка в България. МОТОРОУДС ви предлага висококачествена туристическа услуга и те наистина са добра стойност за парите!
Против: Само положителни коментари, тъй като бяхме много доволни и планирахме да се върнем в България с Motoroads в бъдеще!

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Имахме страхотна седмица в Обзор Бийч Ресорт с помощта на МОТОРОАДС и обмисляме да наемем следващото лято. МОТОРОУДС предоставя най-доброто обслужване сред туроператорите в България!
Против: Благодарим ви за чудесното обслужване! Силно препоръчително!

 , UK () Услуга:  Велосипед под наем
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Скъпа Миглена, прибрах се вчера вчера от България. Имахме фантастично пътуване с велосипед. Всичко беше организирано перфектно и по план. Не би се поколебал да препоръчам МОТОРОУДС на приятели. С най-добри пожелания!
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.