Отзиви на клиентити за колела » 

колела » Отзиви на клиенти
 , Белгия () Услуга:  Велосипед под наем
   Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме!
Против:

 , Франция () Услуга:  Велосипед под наем
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Много професионална компания. Бяхме доставили 5 велосипеда на летището в отлично състояние (3 от които бяха съвсем нови! ). Едноседмичното ни пътуване с велосипед беше просто страхотно и МОТОРОУДС взеха нашата група на 300 км, за да се върнат обратно на летището.
Против:

 , Украйна () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Най-накрая намерихме велосипед под наем за туристи в Барселона - МОТОРОУДС Много удобни, бързи, не скъпи и най-важното, можете свободно да се движите из Барселона и да изследвате целия град, както и най-уединените кътчета на този красив град. Bravo МОТОРОУДС. Успехи и просперитет за вас Благодарим ви, че дадохте на туристите възможност свободно и бързо да се движат по красиви места.
Против:

 , САЩ () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Вашият уеб сайт е страхотен. Много полезна информация
Против: Досега не намерих

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Имахме две незабравими летни почивки в България с МОТОРОУДС, и двете от тези празници бяха страхотни, прекарвайки прекрасно качество на времето и отдих в семейния хотел Sentido в курорта Golden Sand. Аз и моето семейство не можем да изразим нашия положителен опит с тази туристическа агенция! Те са истински експерти и бих искал да ги препоръчам за всеки, който търси достъпно време за почивка в България. МОТОРОУДС ви предлага висококачествена туристическа услуга и те наистина са добра стойност за парите!
Против: Само положителни коментари, тъй като бяхме много доволни и планирахме да се върнем в България с Motoroads в бъдеще!

 , Канада () Услуга:  Велосипед под наем
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Щастлив съм да открия, че имате конкурентни цени и показвате всички такси във вашия лесен за използване калкулатор.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Имахме страхотна седмица в Обзор Бийч Ресорт с помощта на МОТОРОАДС и обмисляме да наемем следващото лято. МОТОРОУДС предоставя най-доброто обслужване сред туроператорите в България!
Против: Благодарим ви за чудесното обслужване! Силно препоръчително!

 , Холандия () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Mного разбираем уебсайт, цената, която виждате, е това, което плащате, добро обслужване, лесно достигане по телефона, английско говорене, безопасна среда.
Против:

 , UK () Услуга:  Велосипед под наем
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Скъпа Миглена, пристигнах вчера от България. Имахме фантастично пътуване с велосипед. Всичко беше подредено перфектно и всичко беше планирано. Не би се поколебал да препоръча МОТОРОУДС на приятели. С най-добри пожелания Лаура Стивънсън
Против:

 , Ирландия () Услуга:  Велосипед под наем
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Много благодаря за вашата помощ, получих ваучер за наем на мотоциклети. Много съм впечатлен от услугата, която вашата компания е осигурила при осигуряването на резервацията. Много благодаря Noreen Mcnamara
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.