Отзиви на клиентити за  » Стр. 35

Стр. 35  » Отзиви на клиенти
 , UK () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Здравейте, Благодаря и на мен и на моята партия за отличното и бързо обслужване, което сте предоставили по време на пътуването и връщането в Кардица (18 и 25 август). Не е било лесно да се стигне до обществения транспорт, особено с деца, които са участвали, така че ние разчитахме на вас и вие не ни разочаровахте. Поздрави,  Джон Кимси
Против: няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Здравейте Дими, поздрави от Австралия! Мислех, че ще ви откажа един бърз имейл, за да ви уведомя какво страхотно време имахме в България. От ски курортите, до Слънчев бряг на Черно море, ние се насладихме на нашата пътна обиколка и невероятната проницателност към вашата страна. Майк ти зададе 1000 въпроса, докато си ходил на турне и ти успя да отговориш на всички тях и все още да намериш време да ни покажеш всички атракции. Дими ти си велик посланик в България и си затвърдил мястото в нашите спомени завинаги. Благодаря отново, Майк, Майк, Бони и Берт (от Австралия)
Против: няма

 , Кипър () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: 1. Време за доставка2. Автомобили, както е описано. 3. Добра комуникация. 4. Щастлив клиент
Против: няма

 , Франция () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Много хубав хотел, много удобен, wifi, добра закуска. Много се радваме на това. В центъра на града, магазини вътре. Много от стаите са направени с нов стил.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Надеждно обслужване. Любезни шофьори и качествени превозни средства. Винаги има някой в края на телефона, за да се свърже с МОТОРОУДС, ако трябва да проверите детайлите на вашето пътуване или да промените нещо.
Против: Няма

 , Германия () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Здравейте Димитър, бих искал да ви благодаря за отличното обслужване, което получихме от летище Солун до плажа Сани и връщане! С най-добри пожелания, Маркус
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Използвах МОТОРОУДС и открих, че те са не само най-евтините, но и много надеждни и професионални. Ще ги използвам отново през следващата година и ще ги препоръчам.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Най-лесният сайт, който посетих, за изчисляване и преизчисляване на разходите за наем и сравняване на алтернативните разходи за превозни средства. Също така много добра гама от нови и по-стари модели превозни средства. Бях впечатлен и от факта, че допълнителните шофьорски и детски седалки също са включени в цената на наема. С уважение, Дерик Уейд
Против: няма

 , Гърция () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Пътувах до България преди година. Отидох в Банско и чрез екипа на мотородовете наех кола и си резервирах хотел в София. Бих искал да кажа, че съм много доволен от нашето сътрудничество. Те наистина искат да ви помогнат във всеки проблем, който може да имате, и те са надеждни. Ако щях да пътувам отново в България, бих посъветвал екипа на МОТОРОУДС.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Транспорт
  Млада двойка Рейтинг на услугата
За: Вече използвахме Motoroards за нуждите от наемане на автомобили. Те винаги са там, за да ни посрещнат независимо от времето на деня или нощта, дори да следят за закъсненията на полетите. Но те скоро се върнаха! ) Ние ще ги препоръчаме за ценност и обслужване.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.