Отзиви на клиентити за  » Стр. 14

Стр. 14  » Отзиви на клиенти
 , Латвия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Използвахме тази компания за първи път. Резервирахме Ярис, но получихме нова Фиеста. Невероятно добре! Срещата на летището също беше коректна.
Против:

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Наехме вече два пъти автомобил от Moto пътища. И двата автомобила са били по график на мястото за събиране на летището в София. Колата беше в добри технически условия и ни доведе без никакъв провал в България (общо +/- 4000 км. ). Също така времето и мястото за качване на колата никога не са били проблем. Винаги човекът на мото-пътищата беше там навреме.
Против: Няма

 , Ирландия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Две добри чисти, безопасни, надеждни, икономични, напълно облечени мотоциклети Honda 750, наети за една седмица в Португалия. Имахме страхотно преживяване . . . по-добре, отколкото очаквахме. Отлично обслужване на клиентите. Бяхме на път бързо, след като взехме мотоциклетите и ги оставихме обратно в края на седмицата. Без резервация. Вероятно отново ще наема от мото-пътища.
Против:

 , САЩ () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Вече два пъти използвахме МОТОРОУДС, за транспорт до и от летище София. Всеки път, когато услугата е наистина отлична, изключително професионален шофьор, винаги навреме и изключително полезен. Освен това (имахме два пъти същия шофьор) той е най-хубавият човек; имахме много приятен разговор по пътя за Пловдив. Силно препоръчително!
Против:

 , САЩ () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Много професионално. Велосипедите са в добро състояние и услугата е изключителна. Отново ще наемат мотоциклети чрез МОТОРОУДС.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Много надеждна услуга, бърза и ефективна на летището и гъвкава с времето. Автомобилите са чисти и надеждни
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Много лесно се организира чрез онлайн процес на уеб сайт, наистина бързи комуникации и много полезно отношение, за да направи целия опит прост и безгрижен.
Против: Няма

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Открих МОТОРОУДС да бъде много надежден, клиент приятелски и полезни! Бях много късно да пристигнах в Русе, но човекът, от когото събрах колата, беше много търпелив и приятелски настроен. На всички въпроси, които имах преди и по време на наемането на автомобила, винаги съм отговарял. Автомобилът имаше някои драскотини (които не забелязах, когато събрах колата), но компанията знаеше за това и аз не бях отговорен за драскотините. Наех икономичен автомобил, който се оказа много надежден и се държи сам по неравен път в България :-) Много съм доволен, че съм наел от тази компания и ще наема от тях отново в бъдеще.
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Свързахте се с тях за въпроси и получихте чудесно обслужване на клиентите в сравнение с други компании.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Ние ползвахме услугите на Мотороудс миналата година и сме много доволни. Хората ни чакаха на летиштето. Колата беше в перфектно състояние. Никакви проблеми по време на престоя ни. 24/7 връзка с някой от екипа. Препоръчваме Мотороудс на всеки който има нужда от кола под наем. И не на последно място цените- Няма такива цени!
Против:

 , Република Чехия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви за отличното обслужване. Всички споразумения са изпълнени. Предполагаме, че ще използвате услугите си следващата година. В Испания или Италия.
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.