Отзиви на клиентити за  » Стр. 12

Стр. 12  » Отзиви на клиенти
 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Използва се кола под наем през лятото на 2016 г., в България, Бургас, Созопол, Равда) 3 пъти на сезон, наема кола за 3-4 дни. Поръчка, направена през сайта, частично платена с картата, а останалата част - в брой. Реагира бързо, караше колата навреме. Предаде колата в Бургас. Без забавяне. Отношението към клиента е лоялно. Благодаря на персонала!
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване, хубави хора, безопасна и чиста кола, винаги навреме, най-добрата стойност за парите, благодаря.
Против:

 , Хърватска () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Наехме два велосипеда (GS 650 и V-strom 650) от МОТОРОУДС. С неограничен пробег видяхме почти цяла Хърватия за една седмица. Велосипедите като нови и двамата момчета, които управляват компанията, Денис и Даниел, бяха ефективни, приятелски настроени и много добре запознати с мотоциклета и Адриатическия регион. Не можеше да има по-добро обслужване. Ще ги препоръчам на всеки, който обмисля да наеме мотоциклет в Хърватия. В момента пиша историята на нашето турне, което беше страхотно преживяване.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Трансфер от летище Пловдив (3 души), всичко е наред. Няма проблем. Препоръчвам на всички да използват услугите на МОТОРОУДС.
Против: Няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Събрах почти нов R1200GS от римското депо през юли и се качих на 6000 безпроблемни километра през следващите 3 седмици. Пикапът беше бърз, любезният контрол и моторът бяха добре обяснени. Панчотата и кутията повече, отколкото се грижеха за моите изисквания. Завръщането е също толкова лесно и бутилките с хладка вода са много ценни. Не бих се поколебал да наема отново от тази компания.
Против: Комплектът от инструменти е доста основен и за щастие носех моята адаптер за вентил за гуми, за да монтирам въздушни маркучи на сервизната станция.

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Първо, благодаря ви за отличния сервизен екип МОТОРОУДС! Поръчах колата си онлайн (исках автоматична скоростна кутия, GPS и детско столче за кола) - всичко там ме чакаше. Колата беше доставена точно навреме и документите отнеха 2-3 минути. Имах колата за 5 дни и нямах никакви проблеми. Това беше плавно пътуване и моето семейство и аз успяхме да се насладим на ограниченото време, за да видим България. Благодаря ви отново! Силно препоръчвам вашата услуга и се надявам да я използвам отново при бъдещите ми посещения.
Против: Няма

 , Израел () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Добро обслужване! Хубави хора
Против:

 , Израел () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Два пъти в годината използваме услугите на МОТОРОУДС. Винаги отлично обслужване и любезен персонал. Благодаря много
Против: Нищо лошо

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви, така че да отговаряте на вашите услуги е точна, професионална с голяма усмивка. Благодаря, Орен
Против:

 , Холандия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Голямо обслужване на клиентите, хубава кола, не може да се каже отрицателен. За първи път с мотори, но определено ще ги запиша отново през следващата година.
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Вече беше третият път, когато резервирахме автомобил чрез мотори (2 х летище Пловдив, 1x летище Варна) и всеки път, когато услугата беше отлична. Определено ще резервираме отново с мотори през следващия път ще имаме нужда от кола под наем в България. Вече препоръчахме мотори на нашите приятели и сме сигурни, че те също ще бъдат удовлетворени.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.