Отзиви на клиентити за АТВ » 

АТВ » Отзиви на клиенти
 , Италия () Услуга:  АТВ & 4WD
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Имаме отлично преживяване с наемането на ATV в Карпатос. Препоръчваме на 100%.
Против: няма

 , България () Услуга:  АТВ & 4WD
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за бързата реакция по организирането и наемането на АТВ в Боровец! Изживяването беше много приятно, придружаваше ни много мило момиче за водач, съобразявайки се с условията и моите умения!
Против: няма

 , България () Услуга:  АТВ & 4WD
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Изключително удобство - бързо предоставяне на автомобила и приемлива цена при гарантирана техническа изправност. Какво повече?!
Против: няма

 , Канада () Услуга:  АТВ & 4WD
   Рейтинг на услугата
За: Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за прекрасните пожелания за тазгодишната Коледа и предстоящата Нова година, наистина го оценяваме! Разбира се, че ви пожелаваме на всички вас, които ни помогнаха да направим нашето пътуване до България прекрасен успех по-рано тази година, много весела Коледа, а също и щастлива и успешна година на целия екип. Всичко най-хубаво за вас и ние сериозно мислим да отидем в България тази година, както вече споменахме на персонала, ако направим това пътуване възможно, може да сте добър партньор при планирането на нашата ваканция! Имаме вашата електронна поща в нашата адресна книга! С най-добри пожелания.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.