Отзиви на клиентити за  » Стр. 33

Стр. 33  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Абсолютно отлично обслужване чрез! използван за превоз до и от летище София до Боровец в България, добро качество на използваните коли, персонала много приятелски и щастливо натоварване / разтоварване на наш багаж за нас и много любезен и винаги навреме . . . върха ги добре! ще ги поръчам през следващата година :)
Против: няма

 , Кипър () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Пътувах от София до Борвец и мога само да кажа, че услугата беше фантастичен шофьор, който ме чакаше, когато минах през митниците и бях навреме за моето завръщане в София в 3 часа сутринта, ще препоръчам мотороадите и ще ги използвам отново
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Ски & Сноуборд
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Ние използваме моторни пътища всяка година, за да резервираме нашите ски пакети, открихме, че те са изключително полезни и често са приспособили пакетите, за да отговарят на промените в организацията на пътуването без колебание. Те са супер бързи и ефективни, препоръчахме на приятел, който също беше впечатлен и ги използва отново 2-ра година. Те правят това, което казват и когато го казват.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Използвал съм мотори за коли под наем за последните ми 3 посещения в България и ще продължа да ги използвам за бъдещи посещения. Автомобилите са с висок стандарт на конкурентни цени. Всеки път, когато бях посрещнат от друг член на персонала и ги намерих точни и приятелски настроени. Нямам никакво колебание да препоръчам тази компания на всеки, който се нуждае от кола под наем в България. Поддържайте добрите момчета!
Против: След като използвах мотороади на 3 пъти сега, все още не съм открил никакви минуси.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Страхотно обслужване се грижеше за автомобили фантастични връзки с клиентите ви благодаря.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Бих искал само да кажа, че това е 3-тата година, в която резервирам оборудване за ски и ски и проходи с мотори и още веднъж всички служители, с които се занимавах в МОТОРОУДС, бяха фантастични. excellet клиентите service. all персонал ми помогна, когато имам нужда от помощ. Целият ми опит за ски ваканция е фантастичен, защото от професионализма, който получих от екипа на мотороадите, и очаквам с нетърпение и моята ски ваканция в град Банско. транспорт = отлично. съчетание отлично. благодаря ви за всички в МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Полша () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Наех BMW GS за 6 дни през май 2013 г. Процесът на резервация беше лесен и разумна цена. Моторът беше в добро състояние и добре поддържан. Удоволствие е да се справим с мотори.
Против: Няма

 , Ирландия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Здравейте, ние сме група приятели, които пътуваха от летище Бургус до синеморец миналото лято. Бяхме посрещнати на летището от нашия шофьор и имахме много приятно пътуване до хотела. На нашето връщане нямаше нужда да потвърждаваме пътуването си до летището, когато шофьорът беше там навреме, и двамата шофьори бяха много приятни, че и ще препоръчаме на нашите приятели. Ние отново резервираме за лятото на 2014 година. Всъщност не можем да кажем достатъчно за тази услуга и цена. Добре направени мотородове желаят да има такава услуга в моята родна страна
Против: Няма

 , Netherland () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Много щастлив с кола под наем, отлична комуникация, много приятен и гъвкав. Наех кола в продължение на 15 дни през периода на Коледа-Ню Йорк, и докато при пристигането ми избраната марка не беше на разположение, представителят на МОТОРОУДС всъщност ме чакаше с кола с безплатен ъпгрейд, далеч над класа, който първоначално бях резервирал, без допълнително заплащане - много щастлив. През целия период на наема ми се е случило малко пътнотранспортно произшествие, което също е много щастливо от диалога, гъвкаво и на дата и място на отпадане, тъй като поисках удължаване в рамките на по-малко от 24 часа. Определено ще обмислят отново да правят бизнес с тях. Досега етиката и професионализмът са на върха.
Против: Няма
MOTOROADS ОТГОВОР:

Dear Alexander,
There were two separate insurance events throughout your rental period:
1. Damage to the side of the car 100% covered by the insurance. You paid nothing - not a single cent.
2. Missing car emblem. Unfortunately, the emblem of the car is something not covered by any insurance company in Bulgaria and this is described in our terms of service. We kindly asked you to pay only 15 EUR (30 Leva) to replace the missing emblem. The price we asked is exactly the price of the item in the auto shop - not a single cent extra.
Team Motoroads

 , UK () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Използвали сте мотороди за няколко години за нашите трансфери до Боровец! Отлично обслужване винаги навреме. Ще продължим да използваме мотороади за нашите годишни сноуборд приключения!
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Моторна шейна
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Отлични цени за наем на ски и моторни шейни. Много полезна компания Определено ще използва отново Paul & Katie
Против: Нито едно


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.