Отзиви на клиентити за  » Стр. 41

Стр. 41  » Отзиви на клиенти
 , Israel () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Уважаеми Майкъл, От името на моя приятел Равив и мен искам да ви благодаря много за професионалната работа и помощ. Имахме много време и се наслаждавахме на хората и разбира се на мотоциклетите.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Миглена, бих искала да ви благодаря за помощта, която имах от вас при резервацията. Наслаждавахме се на престоя и шофьорите ви бяха много приятни и точни, отведоха ни до хотела и ни върнаха на летището без никакви проблеми. Определено ще препоръчам вашата компания на приятели, които пътуват от чужбина и със сигурност ще използваме услугите ви отново през следващата година, когато се върнем в България. Благодаря!
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За:  Здравейте: Ние завършихме обиколката на България с кола и шофьор. Исках да ви уведомя, че нашият шофьор Филип беше страхотен. Той наистина направи нашето пътуване специално и ни настани напълно. Той беше много информативен и ние научихме много история и информация за България. Ние ще препоръчаме много Вас и Вашата компания. Благодаря ви отново!
Против: няма

 , UK () Услуга:  Велосипед под наем
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Скъпа Миглена, прибрах се вчера вчера от България. Имахме фантастично пътуване с велосипед. Всичко беше организирано перфектно и по план. Не би се поколебал да препоръчам МОТОРОУДС на приятели. С най-добри пожелания!
Против: няма

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Уважаеми Майк, Имахме добро пътуване до Германия и отново всички сме на работа. Но мисля, че всеки пропуска да прекара страхотно време с теб и Иво. Благодаря на всички вас за прекрасното време. Благодаря ви.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.