Отзиви на клиентити за  » Стр. 16

Стр. 16  » Отзиви на клиенти
 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Нашето семейство е резервирало автомобил на МОТОРОУДС всяко лято за 5 години. Взеха колата в София, в Бургас и Варна, и винаги бяха доволни от избора си. Нямаме никакви оплаквания или недоразумения. Това лято също ще резервираме колата им. Препоръчваме тази компания на нашите сънародници. Вие ще бъдете доволни!
Против: няма

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Благодаря, че направихте пътуването ни сигурно и удобно! Колата беше много хубава, обслужването - професионално! Много здраве и успех на екипа през 2017г. !
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Винаги услугата е добра при вземането и връщането на колата. Вече четири години съм използвал МОТОРОУДС и няма да търся другаде, тъй като те са най-добрите! Хубави, нови автомобили, така че да се чувствам в безопасност със семейството си!
Против: няма

 , България () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Перфектно обслужване. Много любезен и услужлив персонал. Силно се препоръчват трансфери за семейства с деца.
Против: няма

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Използваме МОТОРОУДС много пъти. Всичко работи перфектно - вземането, връщането, самата кола, цената и не на последно място, хората във вашия екип - винаги надеждни и приятелски! Следващите резервации ви очакват.
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Първоначално исках да наема кола с някои от големите брандове под наем, но след това реших да се опитам да направя опит към някоя национална компания като МОТОРОУДС. Процесът на резервация беше лесен и прозрачен. Бях разменил няколко писма, за да се уверя, че колата ще има всички документи, за да може да пътува в чужбина. Получих отговор бързо и професионално. След пристигането ми на летище София, човекът от фирмата вече ме чакаше и след няколко минути взех колата. Колата беше по-висок клас от това, което бях резервирал. Нямаше никакви скрити такси или други застрахователни изненади. Беше хубава кола без проблеми. Наех колата за 2 седмици и се върнах обратно извън работното време, в 5 часа. Отново нямаше никакви проблеми, някой от фирмата ме чакаше и след по-малко от 1 минута върнах колата. Много съм доволен от МОТОРОУДС и в бъдеще определено ще ги използвам отново. Искам да благодаря на тези хора за честния бизнес и ще препоръчам МОТОРОАДС на всеки.
Против: Нямам такива, всичко беше перфектно. Дръжте го така.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Използвахме МОТОРОУДС два пъти за наем на мотоциклети в Ница и Порто. Брилянтна безупречна услуга на конкурентни цени. Добри комуникации от Мария по отношение на всякакви въпроси. Безпроблемно получаване и връщане на местата за наем. Бих препоръчал и използвал отново.
Против: Мотоцикълът се провали в Порто, но не е отражение на поддръжката или качеството на услугата от компанията за наем на мотоциклети. Проблемът не можеше да бъде предвиден. Бяха много полезни да си върнат мотоциклета и себе си възможно найНямабързо и да чакат до почти 10 часа в магазина за отдаване под наем, за да ми осигурят още един мотоциклет, който причинява възможно найНямамалко неудобство. Това не ме накара отново да ги използвам.

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Втори път наех мотоциклет от МОТОРОАДС. Отлична комуникация и сърдечно обслужване. Моторът е доставен на летището навреме. Сделката беше много гладка и ефективна.
Против: няма

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Използвмх кола под наем през лятото на 2016 г., в България, Бургас, Созопол, Равда) 3 пъти в сезона наемах кола за 3-4 дни. Направих поръчка през сайта, частично платена с картата, а останалата част - в брой. Реагира се бързо, доставиха колата навреме. Предадохме колата в Бургас без забавяне. Отношението към клиента е лоялно. Благодаря на персонала!
Против: няма

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване, хубави хора, безопасна и чиста кола, винаги навреме, най-добрата цена, благодаря.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.