Отзиви на клиентити за  » Стр. 16

Стр. 16  » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Пътувам редовно до България и наемам от Мотороудс всеки път. Много конкурентни цени и полезен персонал. Лесен за връзка в случай, че имате проблем по време на наемане и бърз отговор на всички заявки.
Против: Няма

 , Украйна () Услуга:  Велосипед под наем
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Най-накрая намерихме велосипед под наем за туристи в Барселона - МОТОРОУДС Много удобни, бързи, не скъпи и най-важното, можете свободно да се движите из Барселона и да изследвате целия град, както и най-уединените кътчета на този красив град. Bravo МОТОРОУДС. Успехи и просперитет за вас Благодарим ви, че дадохте на туристите възможност свободно и бързо да се движат по красиви места.
Против:

 , Франция () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За:  Просто, бързо, надеждно и евтино. Колата беше в добро състояние, дори ако имаше повече от 50000 км.
Против:

 , България () Услуга:  АТВ & 4WD
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Изключително удобство - бързо предоставян и приемлива цена при гарантирана техническа изправност. Какво повече?!
Против:

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Запазихме VW Touran, защото трябваше да пътуваме до едно семейно събитие в Гърция и бяхме 6 души, така че имахме нужда от миниван. Колата беше перфектна, Божидар - човекът, който управляваше оперативните въпроси, беше много приятелски настроен и съвместен. Преди съм опитвал няколко други BG rent a car компании, но никога не съм имал същото приятно и точно обслужване. Напълно препоръчително!
Против:

 , Холандия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване, добре поддържани мотоциклети, добра стойност за парите
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Винаги съм намирал тази компания за отлична от това, че е направил резервацията онлайн, за да бъдете взети на летище Бургас до нашето определено място в Св. Влас. Шофьорът беше на летището с дъска, която ясно каза името ми, когато се приближих, за да му кажа, че ме чака, той ни посрещна с усмивка и каза здрасти, грабна багажа ни и ни каза да го последваме таксито му. Пътуването от летището до Свети Влас беше отлично. Определено ще използвам тази услуга всеки път, когато отидем в България. Отлична стойност за чисти коли и приятелски шофьори
Против: Няма. Отличен сервиз и чисти коли и много приятни шофьори плюс договореното за услугата е това, което плащате

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Както обикновено услугата беше страхотна, персоналът приятелски настроен и много полезен. Винаги използвам МОТОРОУДС, когато съм в България. Благодаря ти.
Против: Няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: МОТОРОУДС бяха една от малкото компании, които бяха в състояние да предложат (големи туристически) мотоциклети за отдаване под наем от Истанбул, Турция. На нашите първоначални запитвания беше отговорено като цяло много бързо - след като резервирахме мотоциклетите имахме проблем с плащането на депозита, но това може да е от финансовата компания, която използват, или нашата собствена компания за кредитни карти. Разминаването беше разрешено от до край. Бяхме две двойки, които наемаха два еднакви мотоциклети. Бяхме посрещнати в офиса за мотоциклети и бяхме изведени до бензиностанция и след това до магистрала, която водеше от Истанбул.
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Това е за втори път под наем с тази компания и бяхме много доволни от услугата. Колата беше страхотна и нямаше проблеми с вдигането. Всичко мина както беше планирано и персоналът беше много любезен.
Против: Няма

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Tarseiki da rentvam kola popadnah na vashiat website. Pri vas namerih kolata koiato me ydovletvoriava sas vsichkata neobhodima informacia otnosno rentavaneto.
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.