САРДИНИЯ - АЛГЕРО колела под наем » САРДИНИЯ - АЛГЕРО наем на велосипеди

Tue   Wed Сардиния - Алгеро
Hi: 26° Hi: 27° Temperature 24°C
Low: 23° Low: 22°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Сардиния - Алгеро » Цена на велосипеди под наем » Сардиния - Алгеро
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В САРДИНИЯ - АЛГЕРО, ИТАЛИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Сардиния - Алгеро - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Сардиния - Алгеро » Онлайн търсене

Сардиния - Алгеро Велосипеди под наем » Категории

Сардиния - Алгеро Велосипеди под наем » Модели

Сардиния - Алгеро » Под наем

Сардиния - Алгеро » Информация

Наем на велосипед в Сардиния - Алгеро. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Сардиния - Алгеро е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Сардиния - Алгеро. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Сардиния - Алгеро и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Сардиния - Алгеро и Италия.

Колела под наем в Сардиния - Алгеро »

По-близо до Африка отколкото до Италия, Сардиния е вторият по големина средиземноморски остров след Сицилия. Скалистото му крайбрежие, дивият пейзаж както и някои от най-съблазнителните плажове на Средиземноморието са само на една ръка разстояние от елитните хотели и скъпите курорти, тузарските магазини, големи ресторанти и барове. Някога на кръстопът на империите, преминали през Средиземно море, Сардиния винаги е била амалгама от различни култури. Най-очевидно влияние оставя все пак испанският каталонски както е видно в Алгеро, Северна Сардиния, чиито улични знаци все още са написани на каталунски. За разлика от континенталната част на Италия, Сардиния има по-скоро оскъдни образци на изкуството и архитектурата, а релефът и е предимно див и планински, покрит с килим от гъсто растящи вечнозелени храсти. Островът е идеален за опознаване с мотоциклет или скутер под наем поради големите разстояния и разпръснатите на територията му уникални праисторически забележителности като невероятните 7 000 каменни конусовидни кули – Нураги, запазените храмове и загадъчни останки на цели селища от Бронзовата епоха, уединените заливи и безбройните бели пясъчни плажове. Може да избягате от ежедневието с вашия мотоциклет или скутер под наем и да разгледате този остров, на който овцете са повече от хората. Желаещите да се потопят в уникалната му атмосфера трябва да обмислят наемане на мотоциклет или скутер директно на летище Алгеро - Фертилия в северната част на Сардиния, откъдето да предприемат своето пътуване по криволичещите пътища по протежение на бреговата ивица или в хълмистата вътрешност на страната. Наемът на мотоциклет или скутер ще ви отведе до средновековната Боса на запад с живописните си розово-златни сгради, до пленителния Алгеро, до историческите Каляри и Ористано. А рибарското селище на Изола Роса ще ви разкрие един от най-съблазнителните плажове с фин пясък и кристално чиста вода за любителите на шнорхелинга. Потопете се в живите традиции на централна Сардиния и поглезете сетивата си с местната автентична кухня, изобилстваща от вкусна паста, ароматни пикантни местни сирена и ястия от печено месо. Струва си да посетите и откриете Сардиния и най-добрият начин да го направите, е на две колела с мотоциклет или скутер под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Сардиния - Алгеро.

  Сардиния - Алгеро »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Сардиния - Алгеро »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Сардиния - Алгеро »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer