НЕСЕБЪР колела под наем, НЕСЕБЪР наем на велосипеди

Колело под наем в Несебър » Цена на велосипеди под наем » Несебър
Tue Hi: 
Low: 
20°
17°
Несебър
Temperature24°C
Wed Hi: 
Low: 
20°
18°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В НЕСЕБЪР, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Несебър - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Несебър » Онлайн търсене

Несебър Велосипеди под наем » Категории

Несебър Велосипеди под наем » Модели

Несебър » Под наем

Несебър » Информация

Наем на велосипед в Несебър. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Несебър е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Несебър. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Несебър и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Несебър и България.

Колела под наем в Несебър »

Живописният крайбрежен град Несебър е разположен на 38 км северно от Бургас, на 100 км на юг от Варна и само на няколко километра южно от световноизвестния курорт Слънчев бряг. Един от най-старите градове в Европа и популярна туристическа дестинация. Несебър привлича туристите с великолепни пясъчни плажове, изключителен стар град, най-добре запазената по Черноморието дървена архитектура от 19-и век, тесни калдъръмени улички, уникални средновековни църкви и богато разнообразие от забавления. Като един най -известните летни курорти в страната, Несебър предлага богат избор от хотели и туристически услуги. Ако се нуждаете от личен транспорт за вашия престой в Несебър, разгледайте едни от най-изгодните рент а кар оферти, които предлагаме на motoroads.com. С резервиране на кола под наем предварително чрез бързата и функционална онлайн резервационна система на Motoroads, вие ще избегнете високите цени, които повечето рент а кар компании предлагат през пиковия сезон. Ако искате да обогатите вашата лятна ваканция в Несебър и да разгледате района с кола под наем от Motoroads, можете да посетите близкият център на развлеченията - Слънчев бряг, черноморксите курорти Свети Влас и Равда, или Бургас, чието летище като главен център за полети до Несебър, се намира само на 30 минути разстояние с кола под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Несебър.

  Несебър »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Несебър »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Несебър »  Изчислете цена за наем на велосипед