ЦАРЕВО колела под наем » ЦАРЕВО наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
10°
Царево
Temperature11°C
Thu Hi: 
Low: 

Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Царево » Цена на велосипеди под наем » Царево
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ЦАРЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Царево - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Царево » Онлайн търсене

Царево Велосипеди под наем » Категории

Царево Велосипеди под наем » Модели

Царево » Под наем

Царево » Информация

Наем на велосипед в Царево. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Царево е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Царево. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Царево и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Царево и България.

Колела под наем в Царево »

Царево е разположен на два живописни полуострова в най-южната част на българското черноморие, на 70 км от Бургас и на 17 км от Приморско. Царево е предпочитана турситическа дестинация заради уникалното му съчетание от най-малко изследваната девствена природа на Странджа планина, и три плажа с кристално чиста морска вода и два къмпинга. Към това можем да добавим и гостоприемството на местните жители, първокласното обслужване, международното яхтено пристанище и много други атракции. Ако искате да наемете кола за вашата лятна почивка в Царево, нашата сигурна онлайн резервационна система за коли под наем ще ви помогне да откриете най-ниските цени и най-изгодните рент а кар оферти в града. Не пропускайте да посетите района на Странджа планина - най-големия национален парк на България с много пещери и следи от древни цивилизации, автентичните села Колодево и Българи на юг, а следвайки крайбрежието още по на юг, може да стигнете до границата с Турция.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Царево.

  Царево »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Царево »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Царево »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer