ЦАРЕВО колела под наем, ЦАРЕВО наем на велосипеди

Колело под наем в Царево » Цена на велосипеди под наем » Царево
Wed Hi: 
Low: 
15°
10°
Царево
Temperature11°C
Thu Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ЦАРЕВО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Царево - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Царево » Онлайн търсене

Царево Велосипеди под наем » Категории

Царево Велосипеди под наем » Модели

Царево » Под наем

Царево » Информация

Наем на велосипед в Царево. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Царево е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Царево. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Царево и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Царево и България.

Колела под наем в Царево »

Царево е разположен на два живописни полуострова в най-южната част на българското черноморие, на 70 км от Бургас и на 17 км от Приморско. Царево е предпочитана турситическа дестинация заради уникалното му съчетание от най-малко изследваната девствена природа на Странджа планина, и три плажа с кристално чиста морска вода и два къмпинга. Към това можем да добавим и гостоприемството на местните жители, първокласното обслужване, международното яхтено пристанище и много други атракции. Ако искате да наемете кола за вашата лятна почивка в Царево, нашата сигурна онлайн резервационна система за коли под наем ще ви помогне да откриете най-ниските цени и най-изгодните рент а кар оферти в града. Не пропускайте да посетите района на Странджа планина - най-големия национален парк на България с много пещери и следи от древни цивилизации, автентичните села Колодево и Българи на юг, а следвайки крайбрежието още по на юг, може да стигнете до границата с Турция.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Царево.

  Царево »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Царево »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Царево »  Изчислете цена за наем на велосипед